• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
infomar
Имах намерение да правя автокаско, но след следната публикация се замислих:

Дружеството на ТИМ и застрахователна компания Армеец..... При ПТП те изплащат сумата по каското само, ако произшествието не е било по невнимание. Ако инцидентът е по невнимание- каското не важи.
http://www.alarmanews.com/%d0%be%d1%82% ... %81%d0%ba/

Предполагах, че автокаско важи за всичко което стане с колата - ако поради невнимание я ударя при паркиране или нещо подобно, но сега не знам - това горното за всички компании ли важи или само за ТИМ- Армеец?
Andri01 - майстор
Глупости на конКУРенцията!Празни приказки! Лично съм се убедил в това :)
nikolovvd - майстор
Каското не ти важи единствено, ако се констатира наличие на алкохол в кръвта и то по определен ред.
И кой ще определи дали си допуснал застрахователното събитие по невнимание, дали при паркирани или е станало докато си бил на паркинга на Била примерно. Пишеш, че е станало на паркинг в пороен дъжд и нещата приключват. Поне с моя застраховател е така.
По презумция всеки водач подхожда с внимание към управлението на автомобила, че иначе пътищата щяха да приличат на автоморги. :-D
Chefo77 - майстор
Много сте ми интересни. Станали сте по на 60 години, а се вързвате на приказки, на които и сина ми (почти на 10) трудно ще се върже. Как застраховател ще ти откаже да изплати КАСКО с мотива, че не си внимавал? Че аз ако внимавах всеки път на 100%, за какво ми е това каско???
Учудваща е способността на хората да се вързват на всяка простотия в медиите, без дори да вложат малко логика...
infomar
Chefo77 написа:
Много сте ми интересни. Станали сте по на 60 години, а се вързвате на приказки, на които и сина ми (почти на 10) трудно ще се върже. Как застраховател ще ти откаже да изплати КАСКО с мотива, че не си внимавал? Че аз ако внимавах всеки път на 100%, за какво ми е това каско???
Учудваща е способността на хората да се вързват на всяка простотия в медиите, без дори да вложат малко логика...

Ясно,
Ти ме успокои и смело мога да давам напред. Явно всички застрахователи не правят никакви въртели при произшествие и изплащат всички щети.

Кой ще е този гаден долен измамник Александър Атанасов който УЖ е пострадал и го е описал в публикацията..

За такива затвор за измамничество...

Вижте го който според тен е измамник.... и снимката си е поставил даже в публикацията :

Изображение

Такъв съм си, лесно вярвам на другите... и се вързвам на всяка простотия в медиите, без дори да влагам малко логика ....но вече НЕ [-X
hidrazin - майстор
infomar написа:
Вижте го който според тен е измамник.... и снимката си е поставил даже в публикацията
Ами виждаме снимката. Също така знаем че въпросния Александър е стар клиент на „Св. Иван Рилски“ в Курило.
Демек лудницата в Курило.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PO6GGCELqLE[/youtube]
:partyman:
infomar
Този същият ли е?
Не знаех, че е в лудницата... ама щом казваш... ще ти се доверя, ти ги разбираш нещата :)
p.v.x - майстор
infomar написа:
Този същият ли е?
Не знаех, че е в лудницата... ама щом казваш... ще ти се доверя, ти ги разбираш нещата :)
Ще му вярваш. Сигурно са стая до стая там.
Може и на теб да ти съдейства. :-D :lol: :lol:
infomar
p.v.x написа:
infomar написа:
Този същият ли е?
Ще му вярваш. Сигурно са стая до стая там.
Може и на теб да ти съдейства. :-D :lol: :lol:
А моята може ли да е с балкон :? Давам подкуп до 30 000 Евро, като Анита Мейзер :partyman:
Chefo77 - майстор
Инфо,
Форумът се използва като терен за опити на "клиенти", които първо се чудят какво да изберат, после питат дали нещо конкретно би им свършило работа, след което "се възползват" и остават удивени от резултата. Та щом такива опити продължават, щом на мними синове и дъщери номерата минават и прибират едни пари, защо някой да не се изтипоса и да направи антиреклама???
Ти сигурен ли си, че случаят е представен коректно? Виждаш ли изобщо някакво представяне на случай - на някакъв ТРЯБВАЛО да МУ ИЗПЛАТЯТ 120 000??? Какво се е случило с колата му, тотал щета? Какво значение има изобщо каското, щом шофьорът на Drink'n'Drive е виновен? Тогава изплащат от ГО на виновния. Само тези две изречения би трябвало да са достатъчни, за да заподозреш поръчкова статия или поне непълно представяне на информацията. Единственият вариант да не му изплатят каското, е той да е виновен и да е бил пиян като мотика. Във всички останали случаи КФН изкъртват Армеец, а никой застраховател не би си го позволил - не заради 120-те хиляди.
Затова казах, че се вързвате на какви ли не "новини".

Въртели се правят, но защо мислиш, че и клиентите не правят въртели?
  • 1
  • 2

Тема "Застраховките каско важат ли при произшествие по невнимание?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: