• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
simplex написа:
gogo7777 написа:
Абе оставете човека.....кво ви пречи? Всички сме имали и карали стари коли :) .
Аз Пасатко много си го обичам. Въпреки, че му беше счупен джама. Добре върви, само ще се газифицира.
Ако смяташ да не се разделяш с Пасатко дълго време....газифицирай го.
Сбирай мангизи и следващата ти кола нека бъде по-млада..... :wink:
3, 11, 20, 25, 27, 49......ако бързаш, това са моите числа за тотото. С тях играх дълги години в БГ. До сега не са излизали......ама все ще излязат някога. Давам ги само на тебе :wink: /другите ги заеби/
hidrazin - майстор
... и 10 страници талаш ...
:partyman:
Гост - специалист
gogo7777 написа:
Абе оставете човека.....кво ви пречи? Всички сме имали и карали стари коли :) .
Тинки- да пречи? Че ако не е той- форума съвсем да е умрял :razz: :supz:

Само заглавието на темата не е много на място, щото не вярвам някой от форума да го е яд. За кола на четвърт век...
Дори и чисто нова от магазина да си беше взел- пак няма да ме е яд, а ще се развам за него, че е успял.
Andri01 - майстор
Прав си! ТинкиТО не е първия ,нито последния многознайко тука. Всеки един от нас се е изживявал като такъв ,поне по 1-2 пъти.Е,някои водим хорото де Но пък е иситина-ако не са такива теми,ще:...лопата,кирка поп и кръст // и няма по нататък..." - Р.Ралин :) :partyman:
Кики - специалист
Ама и тея дето се вързват и му правят тъпите теми по 20 - 30 страници са за ......!
пишман_майстор - майстор
Тая тема преминала в "тъмната" страна :) . Кво стана Тинки с хантифриза? Намери ли в Каблешково или поне в Поморие, там ще има Хепу Г12+
ivanovbg - майстор
Кики написа:
Ама и тея дето се вързват и му правят тъпите теми по 20 - 30 страници са за ......!
Ми модератори и админи трябваше отначало да я затворят или преместят тая тема. Още със заглавието е неуважителна и провокативна. Вместо туй се занимаваха с "бриколажната"

:partyman:
nikolovvd - майстор
Те модераторите и админите имат друга работа, а не да си губят времето с глупости.
Andri01 - майстор
Какви други работи? В момента не виждам нещо по умно във форума! това е тема с най много мнения! И явно модовете се кефят на нея,защото им връзва парички!! Е,ко да го прайш от НС стана КФ /комерс-форум/!! Здраве да е,все пак човек има нужда и от разтоварване с глупости ,нали?:) :partyman: :partyman:
stoianov_n - специалист
Шшшш, алоу, няма да пипате Тинкиту...че и теми да затваряте....
Аз се забавлявам, който не му харесва, да не чете... :finga:
Не че не го следя из другите форуми, и там е майтап работа. :-D :lol:
Пък и някакъв проблем можем да му оправим между другото.Сега като тръгнат да слагат газовото..... :-D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: