• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Chefo77 - майстор
На закрито - под навес. Пред навеса - площадка с дек, вадиш шезлонгите и си пич. Ако можеш да изолираш навеса отпред и отзад с някакви плъзгащи стъклени врати, можеш да подгряваш и да го ползваш И зимата. Водата не зеленясва от слънцето. Не вадиш от него листа като замаян. Още да изброявам ли? :)
А гледката ще ти писне - ако строиш къщата САМО заради нея.
KingLin - майстор
Chefo77 написа:
На закрито - под навес.
Това поражда въпросът как да се случи това след като съм ограничен на 2 м. височина под жиците :) Щото да речем направя навес 2 м. висок над басейна ама някак си се убива кефа от това да ходя изправен в цял ръст :D Иначе си прав за всичко изброено.
Chefo77 - майстор
Аз не бих направил басейн на 2 метра под висящи жици ...
kolcho - специалист
Chefo77 написа:
Аз не бих направил басейн на 2 метра под висящи жици ...
Високо напрежение на два метра? Де това?
:wink:
KingLin - майстор
Те жиците са на 8-10 метра или повече височина но такова ми е ограничението според човека от кметството.
Chefo77 - майстор
А ако е 2 метра в най-ниската част, а в основната примерно 3 - няма ли да мине? Или ако мястото покрай басейна слиза едно ниво надолу? :wink:
kolcho - специалист
KingLin написа:
Те жиците са на 8-10 метра или повече височина но такова ми е ограничението според човека от кметството.
Ограничението е за височина на строителни конструкции. За басейнчета дали има /поради естествената здравословност на къпане под кабел със 110 КВ/?
:?
KingLin - майстор
Тези неща предстои да разбера :) Пък каквото ми е писано (или на тъщата) :mrgreen:
Chefo77 - майстор
Ако трябва, ще помагаме (даже и с тъщата) :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
http://www.evrolift2009.com/%D0%B0%D1%8 ... D0%B8.html
Вие също ще остарявате, та не е излишна инвестиция
Не мога да си представя какво ще прави сам човек на 100квадрата, но аз не мога да си представя да имам за гледка Евксиноград и морето :-) Успех с къщата и в радост да си я ползвате!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18

Тема "Моята къща - от идеята до (надявам се) края" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: