Хора, ако трябва след като си монтирате камината да я настройвате как да гори, то тази камина/котел не е за вас. Гледам на много хора коментарите са от типа "пристигна ми камината, какъв е сервизния код, какво съотношение да настроя..." бля бля бля... ТОВА НЕ Е ВАША РАБОТА!!! Ако си задавате тези въпроси, по-добре не взимайте това, което мислите да вземете. Не случайно се нарича "сервизен код"! Това, което трябва да ви интересува е материалът, от който е направен, какви мерки за безопасност са взети, каква функционалност има, какво КПД има, каква мощност е и едно от най-важните неща - ИМА ЛИ СЕРВИЗ, който ще дойде на място да отстрани проблема, а не да ви каже по телефона "смажи си шнека и си обезвъздуши помпата".
А относно приказки от типа "един приятел ми каза..." да ви питам вие що ходите на доктор като сте болни ами не питате приятелите? За това и ще си взимате 24кВ за 90м2 апартамент и после ще има "ама защо ми харчи 5торби на ден?", "защо не ми изгарят добре пелетите?", "ама много пуши", "ама малко пуши", топло ми, студено ми е. Такова е!

А относно приказки от типа "един приятел ми каза..." да ви питам вие що ходите на доктор като сте болни ами не питате приятелите? За това и ще си взимате 24кВ за 90м2 апартамент и после ще има "ама защо ми харчи 5торби на ден?", "защо не ми изгарят добре пелетите?", "ама много пуши", "ама малко пуши", топло ми, студено ми е. Такова е!

.gif)
 чудно описание
 чудно описание