• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Avas_co написа:
...
n_a варианта с ножовката що реши, че за тая дреболия не е бил на дневен ред ?
Проблема с ножовката е почти същия като с двата варианта, които са най-достъпни - несъвършенствата в края на двата сряза, там където се съединяват.
По мое време нямаше ъглошлайфи у сека къща, лазар па ептян. Ножовка. Пила. Две десни ръчички
Големият зор бе да си намериш материал, не да го обработиш. Земи е стегни и го направи :wink:
Antonii - майстор
Аз такива напасвания ги правя с хартиен шаблон и след това до изпилване с лентов шлайфер.
Avas_co - майстор
n_a написа:
Avas_co написа:
...
n_a варианта с ножовката що реши, че за тая дреболия не е бил на дневен ред ?
Проблема с ножовката е почти същия като с двата варианта, които са най-достъпни - несъвършенствата в края на двата сряза, там където се съединяват.
По мое време нямаше ъглошлайфи у сека къща, лазар па ептян. Ножовка. Пила. Две десни ръчички
Големият зор бе да си намериш материал, не да го обработиш. Земи е стегни и го направи :wink:
Кака, аз тоя филм съм го играл и не ми е проблем пак да го изиграя.Въпросът е, че сме 21 век и има и по-цивилизовани решения на определени проблеми, аз и такова търся.
Antonii написа:
Аз такива напасвания ги правя с хартиен шаблон и след това до изпилване с лентов шлайфер.
Това трябва да се обмисли.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
[quote="Avas_co"
Кака, аз тоя филм съм го играл и не ми е проблем пак да го изиграя.Въпросът е, че сме 21 век и има и по-цивилизовани решения на определени проблеми, аз и такова търся.
[/quote]
За времето на писане тук, бих го направила.
koveslav - майстор
Аз също съм сериозен.И сега и в 31-ви век най-универсалната машина ще е човешката ръка,а най-добрия измервателен инструмент по отношение на нещата които касаят дизайна-човешкото око.Всяка реална машина е в известна степен специализирана и не е напълно универсална.
Avas_co - майстор
Кака, колко време викаш съм прекарал тук.
И, аз щях да съм го направил, ако само това ми е ангажимента, но за съжаление така съм се заринал, че не помня кога последно почивах, та все ми се ще някой по-мързелив начин, и максимално естетически издържан резултат.
Ковеслав, нали знаеш, че ръцете не са ми в гъза, но нещо последно време почва да ми идва в повече, това във връзка с горното.
Целия филм е, че едни хорица са омотали разни работи във фабриката и аз сега трябва на място да им оправям бакиите, пък клиента ми е приятел, и ...
Та както казах, все ми се щеше да си измисля някакъв безболезнен начин, не че нещо, ма и аз съм човек и от цялото напрежение да кажем не се чувствам уверен, че няма да скоча с главата напред и ... а имам да мисля за далеч по-важни неща.
  • 1
  • 2

Тема "Рязане на алуминии" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: