Виж сега, аз съм жена и от тоци, дограми, ВиК-та и разни други работи не разбирам, но мога да ти дам малко дизайнерски съвети, ако ти се занимава, и ако това , което виждам на снимките е това, което си представям
)). Минала съм по пътя "мноооого основен ремонт", като къртене до тухла и всичко наново, затова се намесвам. Така - нещото с тясната тераса, предполагам сегашен хол, ако може лесно да стигне вода до него, вземи го направи една просторна кухня+трапезария и ако позволява квадратурата - кът с мека мебел евентуално, но не задължително, като вкараш терасата вътре. Т'ва хола винаги съм се чудела за какво е измислен
, освен домакинята да си реди чашки и сервизчета , да показва "заможност" , имам сервизи от цял свят примерно, и да реди книги, които само събират прах, ама нека да видят хората, колко книги сме прочели, ай, моля ти се ;) и другото му предназначение - мъжете да си прилягват и да си качват краката по масата, докато си четат вестника или цъкат в нета. Нито гости може да поеме , на тая ниска маса си е живо мъчение да стоиш часове. В кухньо-трапезарията преминава повечето време на едно семейство, особено на жената, така че й трябва простор, удобство и уют. А защо не и на мъжа?!? Ако сложиш висок диван в трапезарията, хич не ти трябва мека мебел. Но има хора, които много държат на холното място, така че не налагам мнение.
Другото, което предлагам - Кухничката като гледам каква е кутийка, става само за една семейна спалничка, а самата спалня, предполагам е по-голяма и става за детска стая - детето/децата имат нужда от простор и светлина, а на мама и тати им стига едно стайче, където от вратата в леглото, окачваш един ТВ, някой шкаф , ако може да се събере и толкова. Иначе вашите дрехи и багажи според мястото, може да се направи вграден гардероб в коридора, но това от снимките не мога да преценя, така , че вие ще си решите на място.
Това са моите предложения, ако нещо ти хареса като идея, ще се радвам да видя резултата. Съжалявам, че нямам снимки на нашия апартамент в предишния вид и в сегашния, за да има повече нагледност какво имам предвид.
Желая успех!

Другото, което предлагам - Кухничката като гледам каква е кутийка, става само за една семейна спалничка, а самата спалня, предполагам е по-голяма и става за детска стая - детето/децата имат нужда от простор и светлина, а на мама и тати им стига едно стайче, където от вратата в леглото, окачваш един ТВ, някой шкаф , ако може да се събере и толкова. Иначе вашите дрехи и багажи според мястото, може да се направи вграден гардероб в коридора, но това от снимките не мога да преценя, така , че вие ще си решите на място.
Това са моите предложения, ако нещо ти хареса като идея, ще се радвам да видя резултата. Съжалявам, че нямам снимки на нашия апартамент в предишния вид и в сегашния, за да има повече нагледност какво имам предвид.
Желая успех!