Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Айде малко в страни от темата но пак за съседният Лидл в Гърция - Ситония - Никити :wink:
Нямаше нищо интересно.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И в заключение- по скъпи и по качествени стоки- веро, перилни препарати и тнт . За машините знаеме вече ............
Chefo77 - майстор
Лапето какви пари го дават? :)
kuger - майстор
Chefo77 написа:
Лапето какви пари го дават? :)
То е бонус, ама требе да го `раниш :-D
fore - майстор
:) Абе то аз давам пари за него и то доста.....................Ама нали е наследник........ :partyman:
kuger - майстор
fore написа:
:) Абе то аз давам пари за него и то доста.....................Ама нали е наследник........ :partyman:
Те тука вече, за кое `лапе става дума, за твое, или чуждо. То и аз давам доста за внучките, ама са мои, нали?
kozl - майстор
Некой от вас пробал ли и прИмоционалната, "инструментална течност Грантс
На 6-тата проба така се ушаматих, че неколко часа в кома и събудих в болницата с надупчени вени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Малий, оопасна работа!
brpraziel - специалист
Отдавна мисля за циркуляр гледам четвъртъка(01.09) ще пускат един за стотина лева дали си заслужава ?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1192
torbalan - Дървен философ
Циркуляра не знам, ама мацката е много готина :)

Ако трябва да съм сериозен - инструментите от Лидъл, които имам са с постредствено качество...
Обаче пък гаранцията им е желязна...

Ако ще го ползваш, като мен, от дъжд на вятър - купувай. Ако ще си вадиш хляба с тоз инструмент - по-добре недей...
kolcho - специалист
kozl написа:
Некой от вас пробал ли и прИмоционалната, "инструментална течност Грантс
На 6-тата проба така се ушаматих, че неколко часа в кома и събудих в болницата с надупчени вени.
Само за напомня, че всякакви разговори за алкохол, различен от домашно сварена ракия, тук, в това самоправско място, е крайна форма на перверзност, изразяваща се в подло предателство към идеите на форума. За такава простъпка модераторите би следвало строго да наказват нарушителите!
Ама, айде от мен да мине, наздраве и на съгрешилите :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: