• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Pooh - майстор
mimilisa написа:
Тухлите са три пъти по-хигроскопични от Итонга, макар баш майсторите да разправят други вицове.
bulhomes2 - майстор
А вър'и търси информация от форуми! Като се изпляска някой такъв отиде доверието в целия форум. Ако форума е мой на такива - бан завинаги.
kozl - майстор
То става въпрос за вицове, я не се впрегай за тухлите :lol:
Тухлите са във вица :roll:
Освен тва не си ли срещал хигроскопично разпадащи се тули :wink:
Глътат вода и се ронат :shock:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
kozl написа:
..
Освен тва не си ли срещал хигроскопично разпадащи се тули :wink:
Глътат вода и се ронат :shock:
Тц, гълтат вода и сълзят
bulhomes2 - майстор
kozl написа:
То става въпрос за вицове, я не се впрегай за тухлите :lol:
Тухлите са във вица :roll:...
Що да е въпрос за виц - viewtopic.php?t=50157&start=60#p798519 Изобщо не е в темата за вицове.
MamaMy - майстор
Откакто избягаха всички истински майстори, форума се напълни с псевдо-майстори. Какво да очаква човек от такива. То не е ясно и колко са учили, но нали в ника са си написали "майсторчето" и номера им минава. Вярно, че след няколко такива изцепки и даже и по-тъпите случайни потребители загряват, че и форум "Направи си сам" е станал псевдо-форум. "Всичко в името на печалбата" трябва да му е името. :проба:
agj - майстор
facebook написа:
. Перфектно е колелото. Имам такова, но от две години не е пипано :( Чисто заводско с половин година каране зад гърба си. Ама като знам колко пари дадох за него преди три години и половина ...
:-D
Цитата не е от форума преди малко го зърнах във Фейса!
Andri01 - майстор
" Аз съм предпоЧИТАТЕЛ на профилните корди ,но при меки,крехки и пресни треви всички вършат работа. А при започнали да се вдървяват бурени квадрата и триъгълника работят по-добре."
Интересно-ЧИТАТЕЛ предпочитащ ВДЪРВЯВАЩИ се/ или НАдървящи се корди!? :?
nikolson - майстор
simplex написа:
VLADO66 написа:
Не знам бай Манол който ще ти прати маслото дали има представа за течливост при висока температура-Да не вземеш да си оставиш маслото на пътя, не за друго.
Маслото е бутилирано. Слагал съм на фиестата такова.
Вярно, няма как да изтече от бутилката маслото. Ако е в шепи е друга бира. :lol:
Andri01 - майстор
То май на "течливоста" ,хората му викат "вискозитет",ама карай...:)
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: