Всички имаме коли, нали ?
ralev - специалист
Има ли други разновидности на двигателите освен АТМ,
По принцип най ми е легнала на сърце Toyota Avensis Verso 2.0vvti 150hp бензин 7места, но са рядкост и държът цени за годините си( дизели много но бензин няма), та затова започнах да се оглеждам в Шалгамбрите
kr1100 - майстор
ralev написа:
Има ли други разновидности на двигателите освен АТМ, 2л не
Toyota Avensis Verso 2.0vvti 150hp бензин 7места,
Шаран и Версо са много различни по обем купета. Зависи какъв обем търсиш. какво ще товариш /
Шарана е с по високо купе, вс седалки 2и 3 ти се свалят и става като пикап. 3 ти ред седалки са нормални .Освен това може да се правят варианти 2,3,4,5.6.7 местен автомобил. Има и варинати с вградени детски седалки. По моргите има части / и едри и дребни/Новите части с с добра цена. Предимство е и лесната диагностика Гумите задължително с товарен индекс 95, ако се кара празна с 2-3 ма може да се слезе на индекс 94
ralev - специалист
Разликата в обемите не е голяма : https://bg.autodata24.com/compare?first ... 0&fourth=0
версото също е със 7 самостоятелни седалки, отзивите са и повече от отлични. Но в търсената от мен бензинова версия никои не иска да се разделя с тях, по Германия има малко и цените който държът са високи спрямо ШалГамбрите
kr1100 - майстор
ralev написа:
Разликата в обемите не е голяма
Сравнявал съм ги една зад други спрели.Версото е по-ниско поне 1 педя. как да не е голяма разликата в обема/.
ralev - специалист
по т.т. данни от линка който поснах
Максимален обем на багажника
Версо 2422 литра
Шаран 2610 литра
Минимален обем на багажника
Версо 282 литра
Шаран 256 литра 188литра в полза на Шарана и съответно малко по голям разход
Duke_BG - специалист
ако искаш здраво товарно и пътническо Магаре - VW transporter, caravele ...
ralev - специалист
Товарен транспортер си имам ( бордови) върши работа но чак пък товарно магаре мах 1200кг. . Трябва ми семеен ван , на гледах се на гробници, по Европа няма под 200 000 км тук ми обясняват как 14г. Кочина е на реални 140 000 км. Но като му поискам ВИН-а да я проверя и връща заден.
Последна промяна от ralev на нед сеп 25, 2016 6:20 pm, променено общо 1 път.
kr1100 - майстор
Ами гледай в Германия, не тука в Бг
ralev - специалист
От гледане да не е екзотичен модел си взех екзотичен Шаран със заводска газова уредба,
Та да видим да ли съм се вкарал в приключение.
montoya - майстор
Безаварийно шофиране на машната.
Виж провери дали попада в моделите за смяна на бутилката, че имаше оплаквания за гръмнали метанови бутилки на кади предимно, та сменяваха безплатно бутилки, ама на кое и как точно не съм се интересувал

Тема "Vw sharan v.s. Seat ahambra v.s. Ford galaxy бензин след 2001г." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: