Мила ми желязна лейди, благодаря за мнението и извинявай за погрешното обръщение! Сайта на Ерато съм го изръшкал многократно, но въпреки всичко не намирам много разлики в двата котела. И тъй като съм решил веднъж завинаги да приключа с този проблем реших да инвестирам здраво. От една страна в топлинна ефективност- двойната обикновена дървена дограма превръщам в дървен стъклопакет, а от друга се замислям дали да не се спра направо на Атмос- комби- 30 Кв или на Виадрус 22 с подобна мощност. Както е казал Шекспир- това е въпросът 
Г-н Лазар Ганев,
Саади е казал много работи още, но като вманиачен в опиума арабин не му е пукало от отопление... Благодаря и на теб! Сега съм се захванал и с изграждане на отделна пристройка за котела. Би ли ме светнал по въпроса дали е необходимо в нея да оставя допълнително отвор за да влиза въздух за отоплителя или е достатъчно за е около 5м2? Моля за бързина- все пак утре ще наливам основата... Тенк ю ин адванс!

Г-н Лазар Ганев,
Саади е казал много работи още, но като вманиачен в опиума арабин не му е пукало от отопление... Благодаря и на теб! Сега съм се захванал и с изграждане на отделна пристройка за котела. Би ли ме светнал по въпроса дали е необходимо в нея да оставя допълнително отвор за да влиза въздух за отоплителя или е достатъчно за е около 5м2? Моля за бързина- все пак утре ще наливам основата... Тенк ю ин адванс!