Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fore написа:
[..
С какво охлаждате за стъкло и как ??? Иначе пише вода да се ползва.

Добре е направено и на добри пари. :prayer:
Вода. Колкото повече - толкова повече. Ако е вертикално, си трябва още една ръка
EDI - майстор
Терпентин.
grizan1980 - специалист
Аз вчера взех циркуляра, но само го пробвах на празен ход. Определено тръгва плавно. Когато имам време ще го натоваря.
fore - майстор
Приключих с циркулярите ! Спарки, Парксайда - този и Потапящият се мисля са ми достатъчни вече. :)

-------
И аз мисля че терпентина е по удачен при пробиване на стъкло. Водата се изпарява бързо и не смазва изобщо.
gogosto - специалист
Върнаха ми парите за електромечето. Действително се отказвам от него (колкото и да не ми се ще :( Бяха лаконични и това ме убеди да не го гледам вече. И все пак тъпо ми е - пак трябва на ръка да боядисвам, явно ми е писано като призвание :)
За миг си поислих, че съм хванал бога за ма...а:)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fore написа:
Приключих с циркулярите ! Спарки, Парксайда - този и Потапящият се мисля са ми достатъчни вече. :)

-------
И аз мисля че терпентина е по удачен при пробиване на стъкло. Водата се изпарява бързо и не смазва изобщо.
Не е баш смазване. Охлаждане и потушаване на вибрациите. Вода си е ОК
agj - майстор
fore написа:
nautilus33 написа:
jekasus написа:
ценното за тази цена е кондуктора, бургиите са консуматив...
Кое е кондукторът? Уредът за центриране ли?
Да !

С тия диаматини и стъкло може да се дупчи бе ! Влязах в Лидл и като ги видях от близо - грабнах един комплект !!!

С какво охлаждате за стъкло и как ??? Иначе пише вода да се ползва.

Добре е направено и на добри пари. :prayer:
В упътването на тоя уред пише че има бутилка с пипета за охлаждане !Аз обаче в Лидл не видях такава специална бутилка с пипета?!Та с какво предлагате да се налива вода в тези отворчета на кондуктора ?
grizan1980 - специалист
grizan1980 написа:
Здравейте , аз да ви кажа, че ми се скапа 18Волтовият ударен верт. Както си завивах винтовете за картона, спря все едно е свършила батерията. Заредих я , но уви не тръгна повече. Само диода за светлината мигаше по малко. Днес го занесох за рекламация и ще чакам да го върнат!
Вчера ми върнаха винтоверта, пак същият модел, произведен 2016- 03. Батерията си е моята, нея не са сменяли. За две седмици беше цялата работа :?
jekasus - майстор
Такъв ремонт ми харесва :-D
jekasus - майстор
Да не чакаме четвъртък :-D
Ех... мечти.... http://www.cpooutlets.com/porter-cable- ... less-tools

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: