Нека намерим най-тънките цени.
monster18 - специалист
Здравейте колеги някой сещали се лентовия шлайф който пуснаха скоро дали го има някъде и колко струваше ?
bulhomes2 - майстор
Днес го мернах в Ловеч. Мисля към 60 лв беше.
stan73 - майстор
Преди малко се върнах от задачки, та последната беше пазаруване от Лидл.
Най-много се нахвърляха хората на маратонките Умбро. Като цяло изглеждаха добре...
Има още от диамантените свредла с водач за плочки (ако на някой мутрябва). Отнася се за Лидл Варна до ТУ.
fore - майстор
Абе загледах ги тия Умбро-нисък клас маратонки са били и си остават за мене. Ама за 40 пари толкова.
monster18 - специалист
Очите ми виждат електрожен от другия четвъртък аз имам но правен и с чудя дали да не го продам и да си сдобия със парксайдски ?
stan73 - майстор
Този електрожен е обикновен, трансформаторен. Вероятно даже вторичната му намотка е от алуминии (ако се съди по теглото). Не ти го препоръчвам. Имах подобен, айнхелски (даже беше малко по-мощен...). Сега имам добър, инверторен и е много по-удобен - по-ниско тегло (много по-лесен за пренасяне), по-лесно заваряване (даже начинаещ заварчик като мен прави читави заварки с него), мнооого по-добро ПВ (на практика не може да загрее толкова, че да изключи), работи даже и с много по-дебели електроди, по-нечувствителен към промени в захр. напр.
nautilus33 - майстор
Тази потопяемата помпа, която ще я има от другата седмица, как е? Някой има ли я? Гледам, че пише, че става за кладенци с вода до 7м и дебит 10 кубика на час.
ESPACE - майстор
stan73 написа:
Преди малко се върнах от задачки, та последната беше пазаруване от Лидл.
Най-много се нахвърляха хората на маратонките Умбро. Като цяло изглеждаха добре...
Загледах ги ама не ме впечатлиха с нищо и си заприходих едни туристически обувки тип маратонка-кец водонепропускливи за 45 пари. Лека забележка само към стелката относно свода на ходилото, за дюстабанлии ще са идеални. Взех и едни блутут слушалки - вързаха се без проблем към лаптопа и телефона. Свирят прилично
kr1100 - майстор
stan73 написа:
Отнася се за Лидл Варна до ТУ.
:shock: добре ,че има интернет да науча за нов м-н в далечни краища :?
stan73 - майстор
kr1100 написа:
stan73 написа:
Отнася се за Лидл Варна до ТУ.
:shock: добре ,че има интернет да науча за нов м-н в далечни краища :?
?
Отдавна го има.
Вероятно вече около година.
Даже доколкото помня писах нещо за него и в друг пост преди време...
П.П. Пуснали са и едни бадеми, обвити в шоколад. Разкошни са (особено с "Чичо Джак").

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: