Ел. инструментите. Консумативи.
Bobi161 - напреднал
Хм, сега като попита и аз се разтърсих - вярно не пише, поне на сайта и в каталога им. Обаче така ми казаха в Ташев, а аз се доверих, тъй като ми звучеше доста по-рафинирано, като го пуснах и не забелязах характерното за четките искрене :?
С други думи, точно по този въпрос не мога да съм достоверен - прощавай, ако излезе, че съм те заблудил! При всяко положение виж на живо машината и пробвай - на мен ми хареса изключително - особено при Ташев може да се сравни със сериозни еквивалентни продукти- Бош, Макита, ДеУолт.
EDI - майстор
Не е безчетков, обаче е много добра машина.Между другото в 10,8 волтовия клас всички машини на СПАРКИ са много добри.Дори първия им модел от преди близо 10 години, макар и едноскоростен, беше идеален за времето си.
mitko64 - майстор
Teзи от Ташев консултантите, са явно като едни наши юго- западни комшии- немам докази, али го твърдам ! :-D
nokoniko - специалист
Прикачен файл:
Skil-2016-AA-8592.png
Тая малката джаджа за придържане на винта как може да се купи? Или нещо подобно. Не мога да открия нищо.
Chefo77 - майстор
Не се излагай, вземи си или удължител с хубав магнит, или магнит който се нахлузва на дълги битове - на Макита е 6 лева.
nokoniko - специалист
Chefo77 написа:
Не се излагай, вземи си или удължител с хубав магнит, или магнит който се нахлузва на дълги битове - на Макита е 6 лева.
дай линк-да ги видя
DundyTheCroc - майстор
След месец работа с BUR2 10.8Li-C HD мога да кажа, че съм много доволен. С 5-6мм в бетон и тухла си дупчи идеално да сложиш някой дюбел, има си обороти за пробиване в метал, има мощност за завиване, удобен, компактен, с една дума супер.
Chefo77 - майстор
nokoniko написа:
Chefo77 написа:
дай линк-да ги видя
http://bashmaistora.bg/%D0%BC%D0%B0%D0% ... 44567.html

Това се нахлузва на дълъг бит (максимум 15 см) и последният събира винтове като луд. Като сложиш винта отпред, няма мърдане.
nokoniko - специалист
Chefo77 написа:
nokoniko написа:
Chefo77 написа:
дай линк-да ги видя
http://bashmaistora.bg/%D0%BC%D0%B0%D0% ... 44567.html

Това се нахлузва на дълъг бит (максимум 15 см) и последният събира винтове като луд. Като сложиш винта отпред, няма мърдане.
Мерси-поръчах си го веднага...

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: