• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 101
Ел. инструментите. Консумативи.
koveslav - майстор
Профи,държиш се кофти в пслучая!Извинявай,че ти го казвам!
profesionalist_wood - майстор
koveslav написа:
Профи,държиш се кофти в пслучая!Извинявай,че ти го казвам!
Що срамно ли е да си бакърджия? :) Иди да видиш в турция с какви маломерни електроженчета си работят,че и не се оплакват
agj - майстор
juslen написа:
Какво мислите за този инвертор:

http://www.lidl.de/de/parkside-inverter ... a1/p219657

Какво може и какво не? За какви цели би си струвал парите?
Ще може да работи само с 1,6 ,или макс. 2мм електроди.С тия 80 Ам. максимален ток,електроди 2.5 ще му дават зор, и вероятно след един, два или няколко изгорени електрода ще трябва да пушиш цигара! И ако постоянно го караш да работи постоянно на макс.рано или късно ще те предаде ! :-D
Аз не мога да си обясня защо изобщо произвеждат такива чудеса ! :?
dragozow написа:
Божа работа е какво има в тази кутия, съдейки по опита на тази верига магазини бих ти препоръчал да купиш от място където може да пробваш и имат сервиз. Или поне да си пробвал същият апарат на комшията преди да купиш.
Господин Драгозов, а какво може да се каже за апарат Deca SIL 417 / 170 А , с куфар / и какво може да си купи човек като българин - евтино, изгодно и ..... работещо гаранционно и здраво????
Имам два тежки електрожена, които работят и никога не съм имал проблеми с прекъсването на работа/освен, че падат бушоните понякога де :)/, но се налага/дискова херния+отлепена ретина/ да не нося тежки неща.Какво инверторно може да си купи човек, така че и казанче да спретне от перални и врата да направи????? и т.н. без страх, че ще гръмне.Разходих се из нета и се ужасявам от търговия с такава скъпа техника, която нито сервиз казват къде, нито рекламация и т.н. Направо БГ ми се видя за пореден път не бананова, ами залязла република.Та посъветвайте ме за дека-та или за някой ваш????
ПП моля, за мнение всички съ-форумци де.Някой знае ли тия деки вътре като как са - мед, алуминий????, що ли ????
Изобщо какво може човек да вземе за ДО 300лв и нещо.... С ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?????????
Продават и машини с кабелчета за нощна лампичка - такива сечения и толкова дълги - 1 -1,5м и като как ще работи човек на 3 м дълъг кол например....????? оли ограда да прави?????, не дай си боже машината долу, а аз горе на асмата заварявам и със зъби държа машина.Е, вярно не са 25-30кг, ама и 3 кг за час два ти откачат рамото.....
agj - майстор
IvSt написа:
...Какво инверторно може да си купи човек, така че и казанче да спретне от перални и врата да направи????? и т.н. без страх, че ще гръмне.
.......Изобщо какво може човек да вземе за ДО 300лв и нещо.... С ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ?????????.....
Щом ще спряташ казанче от перални ,...ти си направо за ВИГ апаратче!Но за 300лв.и нещо -ВИГ(аргон) :? ,...само от моите любими хасковски може да си купиш! :partyman:
кои хасковски, че там поне 2 май има????
За хасковските съм си мислел, но нито посочват, че имат ТЕ сервиз, нито колко време сервизират и изобщо ми изглеждат като да ти пробутат стоката и се скриват......... Много ми е интересно щом още в началото при покупката съм в неясноти относно гаранционни условия и кой ще ги изпълнява, какво става след това.....????????? не дай боже....................
agj - майстор
Е да тука така се пише вече няколко години, но пък ВИКИ например са си все там ,пак така все от няколко години.....и си продават мишинките ,... една година е гаранцията,даже и сервиз си имат.Ако тия ти изглеждат по надеждни http://tigtag.eu/bg/product-list/116.html пробвай при тях.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 101

Тема "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: