Най - вълнуващия въпрос зимно време.
borkata99 - специалист
filma...............
VLADO66 написа:
http://dexyflex.eu/bg/%D0%BC%D0%B0%D1%8 ... npuaese-a/
gnt69 - майстор
[quote="borkata99"
Ами ако ти се наложи да вадиш шнека при пълен бункер.......................... :? Или да изпразваш бункера ? Май ще далдисваш :wink:
Но както казах се оказа че ми е голям, направих си по-малък пък този почива сега в бараката. Ако някой проявява интерес нека пита-нека знае :lol:[/quote]

Аз твоя го заглеждах щях да ти звъня да го вземам ама имах две плоскости от няколко години ми се пречкат в гаража и реших да го направя хем да ги оползотворя че много тежат и много пречат. А шнека е ф75 а дупката е ф110 мисля че няма да имам проблем ако се наложи да го извадя при пълен бункер. В краен случай ще резна един прорез с флекс на тръбата и и ще му монтирам клапа като на фуражомелка.
Последна промяна от gnt69 на съб сеп 10, 2016 9:22 am, променено общо 1 път.
borkata99 - специалист
А така.............супер, нещо от тоя род
Имай предвид, че дори и да извадиш шнека и почистиш или ремонтираш при пълен бункер...после как ще му го набиеш :? :wink: в пълния бункер ?
Направи шибъра да е над шнека, нещо като ламарина, която при нужда да разделя пелетите.........и тая тръба за шнека според мен е по-добре да е 90 мм. сега Много ще ти хлапче, свободно е, 18 мм. на страна си е доста ход и ако го сметнеш на дължината на шнека.....ще избягаш доста от 45 гр.
Ама изкарай една зима така и после ще доизкусуряваш нещата. :roll:
n.ganev - майстор
Ще Му Го Набиеш много лесно :yawinkle: - като включиш шнека да работи постоянно и Го подаваш леко и постъпателно. Вчера проиграно за пореден път.
borkata99 - специалист
n.ganev написа:
като включиш шнека да работи постоянно и Го подаваш леко и постъпателно.
:lol:
=D>, много хитро..............
хич не ми е и дошло на акъла................... :?
Стоян Петришки - специалист
Здравеите колеги. Някои собственик на почистващото устроиство за димогарните тръби на котел експерт 20, би ли споделил размера на пружините , благодаря предварително
filmatoplo - майстор
Къде си каминке - изпитаха ме хората ,вчера един му омръзна чакане и купи др модел .
gnt69 - майстор
Верно ще и струваме вече 1 година на тая камина.
andy_forresite - майстор
Не си мислете че е лесно. Трябва да се измислят и нагодят много неща, след това да се тества как работи, после се налага корекция, която корекция рефлектира върху промяна на друго, което е било добре до този момент. И така времето си минава. Всичко трябва да се изпипа да работи безпроблемно и да има търговски вид. Не става бързо.
filmatoplo - майстор
Само за справка - какъв % на 100 ви горят запалки .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: