http://www.naturela-bg.com/bg/product/5 ... n-displei/

! Забележката ми е само, че дисплеят можеше да е 4", т.е. да съкратят един от следващите модели. Догодина очаквам фейслифта на тези 2,5".
 ! Забележката ми е само, че дисплеят можеше да е 4", т.е. да съкратят един от следващите модели. Догодина очаквам фейслифта на тези 2,5". Оня ден като монтирах едно Фероли ,клиента ме пита - къде е управлението, казвам му -етого  и му показвам малкото орехче на горелката ,а клиента с голям корем и дебели пръсти ,нито може да се наведе ,ако рече да натисне едно копче ще натисне всички наведнъж.
 Оня ден като монтирах едно Фероли ,клиента ме пита - къде е управлението, казвам му -етого  и му показвам малкото орехче на горелката ,а клиента с голям корем и дебели пръсти ,нито може да се наведе ,ако рече да натисне едно копче ще натисне всички наведнъж.  Трябваше ми скоро Ламборджини ,ама все черни намерих да се продават, толкова ли нямат червена боя .
  Трябваше ми скоро Ламборджини ,ама все черни намерих да се продават, толкова ли нямат червена боя .n.ganev написа:Оппаааа - на тезгяхчето кацна едно Ферари с цвят червен за НатурЕлизациясамо не рубин 714-мннннннного тежи. То същото от снимките в темата за Виадрус на пелети. Е, имаше снимки и в тази тема - ама ......
Та се чудя и се мая - "ОПЕРА" ли да стане или "Велико Търново 84". ПОМАГАЙТЕ!

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: