Здравейте!
На село си имам една кирпичена къща, която реших да инвестирам в нея и да я пообновя.
Вече напредвам с ремонтните дейности и наскоро започнах да работя вътре в самата къща.
Подът на къщата беше дървено дюшеме, което вече е премахнато.
В момента подът е просто гола пръст/земя.
Решил съм да направя някакъв под (то иначе няма как ), но не знам как да подходя по въпроса.
), но не знам как да подходя по въпроса.
Искам да стане максимално оптимално от към цена/качество, защото имам ограничен бюджет, но пък и да не е най-калпавия вариант. (Да, знам, няма такъв филм като евтино и качествено)
Дочувам разни варианти за изливане на бетон с някаква арматура/мрежа.
Други предлагат просто пясък -> найлон -> фибран -> замазка.
Трети пък говорят за някакви варианти с полагане на стъклени шишета на земята и заливане с бетон. 

И от всички тия варианти, нито знам кое е оптимално, нито сравнително изгодно. 

Ето линк към няколко снимки на къщата и положението вътре: https://drive.google.com/drive/u/0/fold ... zEtM0tadnc
Та вие какво предлагате?

На село си имам една кирпичена къща, която реших да инвестирам в нея и да я пообновя.
Вече напредвам с ремонтните дейности и наскоро започнах да работя вътре в самата къща.
Подът на къщата беше дървено дюшеме, което вече е премахнато.
В момента подът е просто гола пръст/земя.
Решил съм да направя някакъв под (то иначе няма как
 ), но не знам как да подходя по въпроса.
), но не знам как да подходя по въпроса.Искам да стане максимално оптимално от към цена/качество, защото имам ограничен бюджет, но пък и да не е най-калпавия вариант. (Да, знам, няма такъв филм като евтино и качествено)
Дочувам разни варианти за изливане на бетон с някаква арматура/мрежа.
Други предлагат просто пясък -> найлон -> фибран -> замазка.
Трети пък говорят за някакви варианти с полагане на стъклени шишета на земята и заливане с бетон.

И от всички тия варианти, нито знам кое е оптимално, нито сравнително изгодно.

Ето линк към няколко снимки на къщата и положението вътре: https://drive.google.com/drive/u/0/fold ... zEtM0tadnc
Та вие какво предлагате?