Исках да направя само едно освежително боядисване, но налетях на този сайт, и се почна ... Взеха да идват разни идеи (някои доста разрушителни
) Като начало реших да бутна тази стена
Обадих се на обява от вестника и момчето каза 300лв. Бих ги дал с удоволствие, но банките не ми отпускат нужния кредит (още опитвам). Тогава взех моя верен (20 год.) китайски къртач ...
Добавих му чешкото захранване ...
И след 2 - 3 часа чисто български заклинания ...
На другият ден след като реших, че съм спестил 300лв. Купих перфоратор SPARKY BPR 261E за 308лв. Изборът беше определен от това, че
- вече имам няколко машинки но Елтос,
- добрите отзиви на UNIOR за тази машина, които прочетох по-долу в един пост (Избрах Българското
)
Сега съм въоръжен и поглеждам към ... банята
p.s. При прегледа снимките ми излизат в обратен ред и не са в текста, където съм ги сложил

Обадих се на обява от вестника и момчето каза 300лв. Бих ги дал с удоволствие, но банките не ми отпускат нужния кредит (още опитвам). Тогава взех моя верен (20 год.) китайски къртач ...
Добавих му чешкото захранване ...
И след 2 - 3 часа чисто български заклинания ...
На другият ден след като реших, че съм спестил 300лв. Купих перфоратор SPARKY BPR 261E за 308лв. Изборът беше определен от това, че
- вече имам няколко машинки но Елтос,
- добрите отзиви на UNIOR за тази машина, които прочетох по-долу в един пост (Избрах Българското

Сега съм въоръжен и поглеждам към ... банята

p.s. При прегледа снимките ми излизат в обратен ред и не са в текста, където съм ги сложил

Прикачен файл
Размери 2 х 2,5 х 0,2м
DSC00181.jpg (44.3 KиБ) Видяна 4536 пъти
Прикачен файл
Китйски къртач - железен е!
DSC00179.jpg (41.12 KиБ) Видяна 4536 пъти
Прикачен файл
Чешкото захранване - 99 ст. бройката
DSC00180.jpg (66.83 KиБ) Видяна 4536 пъти
Прикачен файл
Резултат
DSC00186.jpg (66.85 KиБ) Видяна 4536 пъти