• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Тинки, защо не ползваш подгрева на задното стъкло?.....Не работи ли? А задната чистачка и тя ли е сдала багажа? Познах нали? :)
iliya_i - майстор
Бе той и фаровете не ще да пали, щото харчат много ток. С тоя подгрев на задното стъкло направо ще го вкарате в огромни разходи. Пасатко е с вграден електромер и после монополистите направо ще му .....
gogo7777 - майстор
Фаровете не ги пали щото му хабят рефлекторите. Бензин не сипва щото се харчи, антифриз не сипва щото изтича, масло само долива щото му се ядът трюфели. :-D
hidrazin - майстор
simplex написа:
Като цяло не виждам причина да ползвам подгрев. .... Като покарам малко, въздухът сам го издухва леда. Пускал съм понякога, но без това само подгрев нищо не прави, ако не си пуснал и парното.
Предполагам че вече за никой не е тайна - ти никога си нямал кола с работещ подгрев на задното стъкло.
Или въобще си нямал кола, което е много по-вероятно.
Първия ми курник беше производство 81-ва година. Така и си замина за вторични с напълно изправен подгрев на задното стъкло.
:partyman:
kr1100 - майстор
DundyTheCroc написа:
Ех, момче младо, не си видял ти истинска зима как и с парно, и с работещ подгрев задното стъкло не иска да се изчисти отвътре от замръзнал конденз :)
С работещо парно не съм имал случай . Дай пример.
Но при силен снеговалеж и минус 18 като влязат хора с снежни дрехи и започват да се обледеняват страничните стъкла.
Ама Тинки Пасата няма да го кара зимата - няма да се хвърля в разходи я . от15-20 л не му мърда.
iliya_i - майстор
simplex написа:
Разхода трябва да е колкото голф 3-ка с тоя двигател и малко отгоре, заради 150-те килограма отгоре.
Добави още 3-4 заради набора на колата.
iliya_i - майстор
simplex написа:
iliya_i написа:
Добави още 3-4 заради набора на колата.
Двигателят не пипа масло и не е толкова износен.
Това как го разбра за 2 седмици?
montoya - майстор
Относно разхода, зимата много лесно стига 20 на 100 газ градско, извънградско около 10.
Относно подгрева, аз също го ползвам колкото да ми размрази огледалата, просто са на едно копче огледалата и задното стъкло. Вътрешното огледало съм го изхвърлил. Не го ползвам, имам си странични, опасен ли съм на пътя или не съм?
SEV - специалист
Толкова страници за дръгела на автора,браво.Добре,че не е нещо ново.
gogo7777 - майстор
На предната кола не го ползвах, защото антената на радиото ми беше на задното стъкло и като пусна подгрева се получаваха странни смущения на радиото.
Голямо неудобство е, спор няма. Друго си е музиката да свири.... :lol:

От сабалее потегляме с музика....блазе ви на бургазлии....Ах морето......
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: