• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 78
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Бъди ра'ат. Този сезон със сигурност ще има много въпросителни и за този модел :cool:. И тема ще се отвори.
Здравей,какво искаш да кажеш с тези въпросителни за камината на Прити?Нещо чувал ли си за тях защото ми предстои да си закупя затова събирам мнение и ще съм много благодарен ако имаш информация която ще ми помогне.И ако имаш наблюдение за друга марка с добри отзиви.
n.ganev - майстор
Какво ти говори факта че Софийска фирма е продала такава камина на мой градски със 160лв. отстъпка и я изпраща с куриерска фирма безплатно при условие че сме на 40км. от производителя и на 220км. от София? Никъде не става въпрос за първоначално пускане в експлоатация, подписване на гаранционна карта след като е представен продукта на клиента в работещо състояние и същият е запознат с този продукт и ред други неща са просто несериозни. А относно тегло чета в мрежата че тежи 130кг.
В крайна сметка всеки си решава сам. Дано да излезе читав продукт - знам ли?
filmatoplo - майстор
Мой градски без да пита си купил камина Голден файер и иска да му я пусна ,каза 15 клв ,май такава няма ,гледам че има 18 ,сигурно е тя. Търся инструк ции но не откривам ,моля ако някой ги знае къде да ги прочета .Ако някой пък е с такава да сподели ,трябва да имам отзиви .благодаря .
n.ganev - майстор
Управлението е същото като на Златната горелка и Марели. Така че ако си настройвал такава - нямаш грижи.
filmatoplo - майстор
Изисква ли се налягане в инсталацията ,тоест може ли да се свърже с отворен разширителен съд .
vencidgenov - напреднал
filmatoplo написа:
Мой градски без да пита си купил камина Голден файер и иска да му я пусна ,каза 15 клв ,май такава няма ,гледам че има 18 ,сигурно е тя. Търся инструк ции но не откривам ,моля ако някой ги знае къде да ги прочета .Ако някой пък е с такава да сподели ,трябва да имам отзиви .благодаря .
На сайта на производителя погледнали, там има настройки за пускане.
n.ganev - майстор
filmatoplo написа:
Изисква ли се налягане в инсталацията ,тоест може ли да се свърже с отворен разширителен съд .
Работи.
Здравейте на всички,искам да попитам може ли някой от хората с камина gf24 да ми даде оптималните настройки параметър по параметър,понеже ръчках по нея и я прецаках нещо......
Методи - специалист
MihaylovS
Аз от две години съм с Марели 18 kW. До сега камината не ми е създавала ядове. Всичко много зависи от пелетите. Като я купиш поискай цялата документация за нея. Аз имам хвърчащи листи, които ми дадоха заедно с камината, но е по-добре от нищо, в тях има всичко написано. По същество камината е копие на италианска камина, по данни от интернет и, ако се почиства редовно и в зависимост от настройките й, на 1-ва степен температурата и пада дори под 120 градуса. Моята съм я сложил в мазето и ме устройва напълно. Е, вярно е, че няма сонда за контрол на горивния процес, но това не е беда. Вероятно някой може да ме обори, като каже, че италианските камини си имат и такова нещо, но всичко зависи от джоба ти. Аз пък съм сложил ламбда контролер и то едва миналата зима, самоделка на мой познат, добро изпълнение, върши ми работа.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 78

Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: