Нека намерим най-тънките цени.
Shift - специалист
Той не ги хвали, а каза че ще си ги купи! Това си е негов избор и не ти го натрапва. Спри да изопачаваш и да четеш избирателно! :oops:
изразът "квичиш" отдавам на нещо от други промоции /с висок градус/,за които скоро стана дума? :?
Avas_co - майстор
Chefo77 написа:
Kasap написа:
Chefo77 написа:
А ти на 56 на какво програмираш, че ми е мнооого интересно?
C, Cobol... не виждам проблем да програмира и на Java и .NET
Изобщо... възрастта не е порок. [-X
Никъде не съм твърдял, че възрастта е порок, просто ми е интересно на какво дерзае, при условие, че през половината му живот всичко в компютрите е било в 2D. И като се има предвид, че не съм виждал програмист на такава възраст (а аз познавам доста такива), то се чудя дали не попълва екселски таблици :wink:
Чолев, какво да гледам във Веолия? Не съм им абонат, не ме интересуват и мушенгиите им (колегата 3 пъти ги съди и 3 пъти печели, сега завежда четвърто дело - силно малоумни са, силно се надявам да не си в екипа им). Съдейки по това за какво ги съди, "колегите ти" не си вършат работата ама изобщо добре :wink:
Хм, голяма част от близките ми приятели са или програмисти или се занимават с нещо друго в ИТ сферата, ма такъв динозавър в тая област не съм срещал.
Все ми се струва, че един читав програмист спокойно ще може да си позволи да си взима профи машини ( че и такъв познавам), а не да разправя, че били глупаци тия, които си взимали Макита, щото видиш ли имало и парксайд, въпросния господин или работи за 350 лева и си живее в измисления свят или ... :?
jdg - напреднал
Тази тема няма ли си модератор;)
Сега сериозно - мнения за оберфрезата, която ще пускат в сряда?
stan73 - майстор
Ами аз имам такава (по точно тази, която пускаха предният или по-предният път). Накратко не съм я ползвал много (само няколко пъти), но определено върши работа. Имаше по-рано мнения от колеги, които също я имат и са я ползвали повече - та отзивите бяха добри.
Съвет - ако решиш да си я купуваш, огледай внимателно и провери всичко.
stan73 - майстор
Avas_co написа:
Chefo77 написа:
Kasap написа:
C, Cobol... не виждам проблем да програмира и на Java и .NET
Изобщо... възрастта не е порок. [-X
Никъде не съм твърдял, че възрастта е порок, просто ми е интересно на какво дерзае, при условие, че през половината му живот всичко в компютрите е било в 2D. И като се има предвид, че не съм виждал програмист на такава възраст (а аз познавам доста такива), то се чудя дали не попълва екселски таблици :wink:
Чолев, какво да гледам във Веолия? Не съм им абонат, не ме интересуват и мушенгиите им (колегата 3 пъти ги съди и 3 пъти печели, сега завежда четвърто дело - силно малоумни са, силно се надявам да не си в екипа им). Съдейки по това за какво ги съди, "колегите ти" не си вършат работата ама изобщо добре :wink:
Хм, голяма част от близките ми приятели са или програмисти или се занимават с нещо друго в ИТ сферата, ма такъв динозавър в тая област не съм срещал.
Все ми се струва, че един читав програмист спокойно ще може да си позволи да си взима профи машини ( че и такъв познавам), а не да разправя, че били глупаци тия, които си взимали Макита, щото видиш ли имало и парксайд, въпросния господин или работи за 350 лева и си живее в измисления свят или ... :?
Чак пък да е динозавър ? Още докато следвах в ТУ-Варна, декан на факултетът, в който бях (ФИТА) беше Валтер Станчев - страхотен човек и преподавател и не беше млад (както и няколко от другите ми преподаватели (повечето от които имат доста сериозни фирми в ИТ сферата)). В Община Варна, където по-късно бях системен администратор имахме и един адски ценен и мнооого кадърен колега, който също беше пред пенсия (и то преди няколко години), така, че не отписвайте толкова рано човека... Компютърната техника принципно не е е от вчера, така, че и преди нас е имало доста сериозни и можещи хора.
П.П. Вероятно колегата ако иска, би могъл да си купи инструменти Макита, Бош, ДиУолт, или на някои от още по-читавите фирми, но въпросът е дали му трябват такива и дали иска изобщо. Аз като имам и Атлас Копко го ползвам също толкова рядко, колкото и другите (любителските). Вярно изработката му е убийствена (много радва) и е корав, като чук, но какво от това, не го ползвам професионално (ценният ми колега и градски Чефо го намираше за грозен, но аз и не смятам да правя любов с него, за мен е по-важна изработката и здравината (те и на Фаин машините не са най красивите в галактиката, но... :) ) )... (помня, че някой колега от форума също имаше Атлас Копко, ако иска да сподели що за сериозни машини са)
kolcho - специалист
Shift написа:
Той не ги хвали, а каза че ще си ги купи!
Да кажеш, че би купил нещо със затворени очи е чиста проба хвалба по адрес на нещото, което купуваш. Ако не го разбираш - твой проблем, за който не нося никаква отговорност, нивото на интелигентност е личен проблем.
juvesan - специалист
Offtopik: Не знам какво стана , обаче от известно време в тази тема вече няма никаква идея. Някога можеше да прочетеш съвсем обикновени, но все пак практични неща: този си взел някакви свредла - били криви, онзи бил взел битове - били меки, друг някаква машинка , която напънал брутално но се оказала прилична... с две думи мнения, които могат да се ползват за нещо като предварително проучване да си хвърлиш ли парите за нещо или не. Обаче.... сега се навъдиха, всякакви "профите" " некадърници" "учили" " експерти" "манЯци" и т.н . които започнаха да си мерят големите или малки пи**и и се превърна всичко в една бълвоч, която направо е ... айде , не искам и аз да изпадам квалификации, защото не това е идеята- да обиждам и аз някого. Що не вземете да минете на лични или да си заформите някаква темичка другаде, където с кеф може да приложите словестните си умения и да си пуснете с кеф снимки на дипломи , квалификации и завършени курсове, издържани изпити и резултати от тестовете за интелигентност..... ние , простосмъртните с удоволствие ще Ви навестяваме... ама при желание ..... Въобще темата има нужда от Модератор... :toimonster:
п.с. Нямам нищо лично към никого , не визирам никого конкретно, просто изразявам досадата, която вече предизвиква опита да прочета нещо полезно за бъдещите промоции на Лидл , пък били те най-долнопробните боклуци или най- добрите инструменти , филмирани отблизо .... :weedman:
sstefanov - майстор
Не само тази тема е така...
borkata99 - специалист
juvesan, евала за точните думи !..................Изображение
Подкрепям с двете ръце, но идеята все пак си я има, просто наистина вече е време
sstefanov написа:
всякакви "профите" " некадърници" "учили" " експерти" "манЯци" и т.н . които започнаха да си мерят големите или малки пи**и
.......да се позамислят и дано се досетят, че с обиди и неприятни квалификации най-много да засегнат някого.
sstefanov - майстор
Може да си поправиш цитата, аз това не съм го писал.
Идеята и да я има, май няма да се получи. Очевидно новите собственици желаят да има повече писане във форума. А по какви теми - няма значение.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: