Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Същите са, но ампеража има значение за зарядното !
uphero - специалист
borkata99 написа:
vessk0 написа:
Кой е модела на Парксайд-а?
http://prikachi.com/images.php?images/501/8917501V.jpg
само че мисля че е 20 Nm, а не 25 Nm.
имам и по-малък - 4 Nm и по-голям - 35 Nm.
Ползвам съм ги всичките и нямам забележки, доволен съм.
След 10.10.2016 ме чака монтаж на 37-40 квадрата ламперия на един таван на външен навес, та ще се ползва много инструмент Parkside.
Дано не ме подведа както никога до сега и си свърша работата безпроблемно. :? Ще има снимки............. :wink:
Дай линк да видим и цената, че не го намирам.
vessk0 - помощник
Много се колебая дали да не поръчам тоя от Емаг, изглежда на добра цена, макар и силата му да е по-малка. Какво ще кажете?
Николай Николов - специалист
Че емаг са нещастници и гаранционните им условия са ходене по мъките :evil: Точно това пък е най-убедителния аргумент на лидълци - не питат, а изпълняват - кеф ти замяна, кеф ти връщане на пари :)
uphero - специалист
Николай Николов написа:
Че емаг са нещастници и гаранционните им условия са ходене по мъките :evil: Точно това пък е най-убедителния аргумент на лидълци - не питат, а изпълняват - кеф ти замяна, кеф ти връщане на пари :)
Ок, дайте тогава линк към идентичен винт във лидъла.
uphero - специалист
Зарежете, то това чудо с тая малка батерия едва ли ще кара и 30 мин.
Николай Николов - специалист
uphero написа:
Николай Николов написа:
Лидъла не работи по този начин. Там артикулите се пускат по 2-3 пъти в годината и всички дебнем :-D Или ако влезеш в някой магазин и случайно има още от предходния път ... тогава налазваш
uphero - специалист
Николай Николов написа:
uphero написа:
Николай Николов написа:
Лидъла не работи по този начин. Там артикулите се пускат по 2-3 пъти в годината и всички дебнем :-D Или ако влезеш в някой магазин и случайно има още от предходния път ... тогава налазваш
О няма време, дупки има да се правят пък и с тая малка батерия заникъде не е.
Мерси за инфото.
Virtex - майстор
Николай Николов написа:
Това са глупости. Верно е темата на лидл и трябва да се хвали, но не е така. В Емаг съм връщал таблет, защото не ми хареса и нямаше въпроси, дори си платиха за куриера.

Иначе за 10 волтов винтоверт от лидл ако ще се взема, мисля този е по-добър:
http://www.lidl.de/de/parkside-akku-boh ... a1/p220274

Ако го пуснат пак тук де.
jekasus - майстор
potrebitel22 написа:
Ако го пуснат пак тук де.
Вече беше пуснат лятото.
Моя е на ремонт, заради неработещо зарядно.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: