Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Не мога да вдяна каква им е далаверата да правят "кухи" поръчки на куриерите - имат пари да раздават ли? Ето хлебопекарната - пратих я чрез Спийди в сервиза на Филипс в Румъния. Къде им е сметката от цялата работа??? Един път ми я доставят, после я пращат към Румъния, след това я връщат. Всичко за тяхна сметка.
А ти съм сигурен, че имаш представа колко надути са цените на много неща в България, сравнени с други страни в ЕС. Не е ненормално да внасят отвън и да продават на по-ниски цени от нашенските :(
pgt - специалист
Айде мераклиите за циркуляр да събират парички за другата събота.
Прикачен файл:
Lidl.jpg
Някои май ги чакаха отдавна :wink:
koveslav - майстор
Това на външен вид е точно копие на Айнхел TKS250,разгледайте в нета.Има и схеми с устройството.На мен ми бяха подарили един такъв от магазин за внос на втора употреба стоки,неработещ.Мислех да го възстановявам,но като отворих да разгледам контструкцията се отказах.Много нестабилна изработка,куха тенекия.Плота е алум. отливка,ок,но от там нататък конструкцията,краката и доп.плотове са голо тенеке без нито едно усилване или разпънка-всичко е това което се вижда на външен вид.Двигателя- представете си ръчен циркуряр без ръкохватки,закачен на плота с малки планки чрез 4 и 5мм винтчета и тънки осички на люлките,за да е подвижен в различните равнини...Времето и начина на експлоатация трябва също да са като на ръчен циркуляр,кратковременни и да не работи дълго на празен ход,иначе четковия му мотор няма да изкара дълго,както беше станало и с този,който имах.

Прикачен файл

78ea25dd6c0b1c3f7b53932e921ee1aa2ee8710e_800x600.jpg
78ea25dd6c0b1c3f7b53932e921ee1aa2ee8710e_800x600.jpg (71.08 KиБ) Видяна 2332 пъти
dundi - специалист
Здравейте. Някакво мнение за този детектор http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=46382
Вчера ползвах дрелката http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20B3 свърши ми работа, пробивах дупки за 10 -12 дюбела 6 мм в бетон.
zz_stefanov - майстор
Хора какво очаквате, сега нещата се правят на границата на възможния минимум, т.е. да има как да станат без материал.
Имам вече 3 машинки от лидъл, е по добри са от райдерските, но нямам илюзии.
Оня ден ползвах за чистене на фуги "универсалния" инструмент. Справи се чудесно, но след първия час работа престана да изключва ключа му :)
Имам и маркови инструменти BOSCH GSR10,8-2-Li, Sparky BPR 261E..., но не мога да си позволя всеки да ми е такъв, а и ремонтите на спаркито например досега са ми стрували колкото един перфоратор смъртник (е и много работа е отхвърлил)
Като цяло маркови са ми тези, които ползвам най често, другите са евтини смъртници :cool:
fore - майстор
Chefo77 написа:
Не мога да вдяна каква им е далаверата да правят "кухи" поръчки на куриерите - имат пари да раздават ли? Ето хлебопекарната - пратих я чрез Спийди в сервиза на Филипс в Румъния. Къде им е сметката от цялата работа??? Един път ми я доставят, после я пращат към Румъния, след това я връщат. Всичко за тяхна сметка.
А ти съм сигурен, че имаш представа колко надути са цените на много неща в България, сравнени с други страни в ЕС. Не е ненормално да внасят отвън и да продават на по-ниски цени от нашенските :(

Внасят контейнери от Китай с преоценени с дефекти уреди на по ниски цени и ги препродават като промо и здрави.
Кухите поръчки са когато не ти оправят проблема и накрая искаш да върнеш продукта за което си плащаш на куриера.
Съмнява ме че изобщо нещо се кара до Румъния за ремонт. Оправят се тук само неща които имат сервизиране изобщо.

За останалите курсове при ремонт те имат договор с преференции с куриерите и това е помежду другите доставки. Така че едвали им струва много.
А ти колега забравяш факта че докато чакаш да ти оправят дефекта ти стоиш без уреда.
А докато пък чакаш да ти върнат пари след неуспешен ремонт те оперират с парите ти.
Последна промяна от fore на пет сеп 23, 2016 11:20 am, променено общо 1 път.
uphero - специалист
fore написа:
Глупости са твоето.....
бла бла бла бла
Отделно те не реализират кухи поръчки на разни куриери и като има проблем ти го оправят или ти дават парите.
Кви са тия кухи поръчки?!?
fore написа:
Емаг разиграва клиентите с месеци,
Знаеш ли какъв законовия срок за гаранционен ремонт?
fore написа:
продава намалени на половина стоки взети от завода с дефекти и след връщането им ги препродават отново като отваряни и с леки външни проблеми.
Доказателства? Или във един форум така казаха :-D
fore написа:
Ако се стигне до сервиза им се чака с месеци и накрая уреда е още по зле.
За всичко това си плаща клиента и на куриера.
Знаеш ли какъв законовия срок за гаранционен ремонт?
Фенщина е това, вкарал си филма, че и тръгнал на други да го вкарва как били измамници и некоректни #-o
fore - майстор
Ти явно бачкаш за тях. Ама тук говориме за Лидл !!!

Аз казах така защото се опарих и защото доста хора се оплакаха на мене лично.

Като си купиш нещо ново не очакваш да го ремонтираш веднага.
Законовите положения са едно, но те не спазват и тях.
А и не искам да ги знам, икам уреда като е нов да работи.

Аиде колега бяга с тоя Емаг и си направи тема за него.
Аз даже видях сериен дефект на Делонгито. Сигурно цялата серия е била такава и за това после ги връщаха масово и Емаг ги пробутваше повторно през сайта си.
Та не ми говори за законови срокове.
Видях как въртят дефектни стоки докато не се отърват от тях.

Аиде че ми е интересен Лидл, Емаг са Боклук !!!

Ти отварял ли си уред, ремонтирал ли си нещо за да направиш връзка и да си направиш изводи !!!
Чел бил форуми :evil:.....
fore - майстор
https://jelezaria.com/настолен-циркуляр ... -ts-2025-u
Ами този Еинхел дали е по добър от Лидлският ???

Изображение
uphero - специалист
fore написа:
Ти явно бачкаш за тях. Ама тук говориме за Лидл !!!

Аз казах така защото се опарих и защото доста хора се оплакаха на мене лично.

Като си купиш нещо ново не очакваш да го ремонтираш веднага.
Законовите положения са едно, но те не спазват и тях.
А и не искам да ги знам, икам уреда като е нов да работи.

Аиде колега бяга с тоя Емаг и си направи тема за него.
Аз даже видях сериен дефект на Делонгито. Сигурно цялата серия е била такава и за това после ги връщаха масово и Емаг ги пробутваше повторно през сайта си.
Та не ми говори за законови срокове.
Видях как въртят дефектни стоки докато не се отърват от тях.

Аиде че ми е интересен Лидл, Емаг са Боклук !!!

Ти отварял ли си уред, ремонтирал ли си нещо за да направиш връзка и да си направиш изводи !!!
Чел бил форуми :evil:.....
Това, че не си търсиш правата е лично твой проблем и не ти дава право да плюеш като типичния обитател на панелка - всички са му виновни.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: