• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
ESPACE - майстор
А защо ще обезвъздушаваш? Развиваш пробките колело по колело, точиш по 250 грама от всяко като поддържаш нивото в казанчето. Затягаш и си готов. През това време пиеш и две бири.
Чираче - майстор
Chefo77 написа:
.
Кога ще И смениш спирачната течност?
Аз никога не съм сменял спирачна течност. Кое го налага? Причини????
ESPACE - майстор
Хигроскопична е, поема влага и пада температурата на кипене. И при някое продължително спускане с интензивна употреба на спирачки може да заври в апаратите=оставаш без спирачки. Такава поне е теорията.
gogo7777 - майстор
simplex написа:
gogo7777 написа:
Ся да го кориме...
Който плаща, той поръчва музиката. :evil: Повечето от вас карат, без да сменят антифриз, масло и филтри по 5 години, дошли тука акъл да ми дават за обслужване. :evil:
Е така ми аресваш....само не трябваше да туряш другите под знаменателя... :wink:
Глезла или глезльо Пасатко шивее нали?....Я питай на свой ред кой как си хвърля парите за потдръжка на талигата.....да видиш колко лъжи ще прочетеш :lol: .....акъл ще дават :mrgreen:
montoya - майстор
ESPACE написа:
Хигроскопична е, поема влага и пада температурата на кипене. И при някое продължително спускане с интензивна употреба на спирачки може да заври в апаратите=оставаш без спирачки. Такава поне е теорията.
Освен това, като поеме влагата, много по лесно и бързо прави язвички по метала на цилиндърчетата и апаратите, както и около буталото на спирачната помпа и по този начин протичат много лесно.
По принцип я дават да се сменя на около 2 години
Kirilpm. - специалист
gogo7777 написа:
simplex написа:
gogo7777 написа:
Ся да го кориме...
Който плаща, той поръчва музиката. :evil: Повечето от вас карат, без да сменят антифриз, масло и филтри по 5 години, дошли тука акъл да ми дават за обслужване. :evil:
Е така ми аресваш....само не трябваше да туряш другите под знаменателя... :wink:
Глезла или глезльо Пасатко шивее нали?....Я питай на свой ред кой как си хвърля парите за потдръжка на талигата.....да видиш колко лъжи ще прочетеш :lol: .....акъл ще дават :mrgreen:
То верно повечето хора карат и не сменят антифриз и спирачна течност,ама колите са друг набор.При закупуване на кола на такава достойна възраст по-скоро говорим за реставрация отколкото за поддръжка. :lol:
nikolovvd - майстор
Чираче написа:

Аз никога не съм сменял спирачна течност. Кое го налага? Причини????
И аз така на старата кола набор 1991, но един ден в София бързах да закарам един студент на изпит и газ, спирачка, газ, спирачка и в една уличка зад паметника на Цар Освободител излезе пара от двигателния отсек и ми залютя на очите. Това ми подсказа, че спирачната течност е кипнала.
Чираче - майстор
simplex написа:
Пасатко скоро ще има и газ!
Голям Праз!
hidrazin - майстор
simplex написа:
Пасатко скоро ще има и газ!
Мен пък ми дреме на сайдера че кошника ще има гъз.
То без него много ще вее изотзад.
:partyman:
P.S. Направихме ли 30 страници за кошника ???
Оня, дето ще стане Форд Фокус тази година? Я стане, я по-скоро не.
hidrazin - майстор
simplex написа:
Не без твоето активно участие. Кой съм аз да се меря с ГОСПОДАРЯ на форума с НАД 12 ХИЛЯДИ мнения. :-D :lol: :? :shock: :shock: :finga: :finga: :partyman: :partyman:
Изтрещяла работа. За помощ се обади на телефон 555...от картинката по-долу. :irre2:
Там ще се обади Тинки. Е, понякога му нулират брояча ... :cool:
Прикачен файл:
555.jpg
555.jpg (36.19 KиБ) Видяна 902 пъти
:partyman:
P.S. Намери ли де ще държиш кошника зимата? Така и така нито ще пали, нито ще го караш...
Не забравяй да му източиш водата ......
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: