Теоритично, колко време би следвало да се задържи една шкурка с Велкро залепяне върху ексцентършлайф с неползвана подложка (т.е. нова), ако се работи само върху равни повърхности и без особен натиск (примерно финално шкурене преди лак с 240). Защото при мен след 2 минути шкурката пада и повече не може да се лепне обратно (задната й част просто е отишла, докато предната може да шкури още 20 пъти по толкова...). Защото се чудя къде е проблемът - в мен (начин на работа), в шкурките (много вероятно, Български са
) или в подложката за шлайфа (старата беше заминала и взех нова, уж е оригинална, чак от Англия дойде).
Нямам налични хубави шкурки (примерно redwood или тези на блек енд декер), за да пробвам с тях...
Почти не съм се занимавал да шлайфам каквото и да било преди (по друга част съм аз) и не съм наясно дали е нормално.
Мерси.

Нямам налични хубави шкурки (примерно redwood или тези на блек енд декер), за да пробвам с тях...
Почти не съм се занимавал да шлайфам каквото и да било преди (по друга част съм аз) и не съм наясно дали е нормално.
Мерси.