• 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
шоп - майстор
А удоволствието да направиш сам нещо няма цена
zaza73 - специалист
шоп написа:
А удоволствието да направиш сам нещо няма цена
Да... =D> И когато не става от първия път ......, но после е наред е още по-сладко.. :partyman:

По-трудно => по-сладко.. :-D
Здравейте, колеги. Имам направена гравитационна горелка, ако някой се интересува това ми е телефона: 0888313857
Изображение
zaza73 - специалист
luvekri написа:
Здравейте, колеги. Имам направена гравитационна горелка, ако някой се интересува това ми е телефона: 0888313857
Изображение
=D> Ако можеш сподели.....Колко киловата е ...разход на 24 часа...Карал ли си е цял сезон....
filmatoplo - майстор
Бях една зима с такава горелка ,примитивна работа .
n.ganev - майстор
Дааа :wink: . Ти поне я пробва.
filmatoplo - майстор
Умувам си една горелка за Притито с водна риза ,та имам няколко неизвестни за които дайте идея :) .
В сайта Мотор барбекю гледам вентилатори за димни газове 34 вата ,обаче те са 2 модела единия с датчик Хол другия без - кой от двата ще се закачи директно на Натурела управление .Общо взето компонентите мисля да са това .
Натурела управление.
Вентилатор димни газове.
Запалка керамична Японска.
Шнек от бункер до горелка - моторче и навивка от Мотор барбекю.
За това се сещам.
шоп - майстор
Филме, добре си го измислил. Обаче, аз в този сайт димовентилатори не съм виждал. Само нагнетателни са.
Сега като се замисля май има една хасковска фирма, която произвежда димовентилатори, обаче цените са около 200лв:-(
filmatoplo - майстор
Има ги в сайта - пише си ,освен това аз ги познавам имат разлика .пак е тип охлюв но няма центробежен кръг а само по големи перки като вентилатор на Атмос .
шоп - майстор
Ако не те затруднява, моля те дай ми директен линк
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: