Разчитай за съвети ,давам ги по всяко време .може ли да си представиш че като ми звънне някой от града на 10 минута съм при него подготвен за решение .Бавят ме само доставки на материали
.

Miro4774 написа:Много е смешно некви майстори в форума да се подиграват на хора който нищо не разбират от тяхната ежедневна работа.Не се стягай! Никой не те подиграва. Нали за това е форума - споделяме кой каквото знае!
andy_forresite написа:Пичове, случвало ли ви се е слънчогледови пелети да не горят добре? В смисъл бавно да се стопля водата, проблем при самото горене, като например: задръстване на горелка, загуба на пламък, замърсяване на фотосензора, трудно запалване, прекомерно голямо количество пепелен остатък, припушване или друго каквото се сетите.Проблем със задръстване съм имал ( при слънчогледови пелети, де! ), но с една друга горелка. Та затова и я смених овреме. С RB не би трябвало да има никакъв проблем. Последните две зими карам само на слънчогледови пелети. Може би съм случил и на качествени пелети, кой знае...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: