• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Taка и така ще си я монтираш сам, внимавай с бутилката която трябва да е монтирана на 30 градуса, а също и внимавай как ще монтираш гофретата, защото тяхното основно предназначение не е само да предпазват медните тръби(или каквито там решиш да ползваш)
kr1100 - майстор
helyr_13 написа:
Taка и така ще си я монтираш сам, внимавай с бутилката която трябва да е монтирана на 30 градуса, а също и внимавай как ще монтираш гофретата, защото тяхното основно предназначение не е само да предпазват медните тръби(или каквито там решиш да ползваш)
Споко Пасатко няма да го доживее.
gogo7777 - майстор
Е мога ли аз да давам по 2 пъти за 5 години пари за дебитомер, който дебитомер струва 250лв?
:-D :-D
Абе и пеш да ходиш 5 години пак ще похарчиш повече пари за цървули....кво тъниш толкова :lol:
sstefanov - майстор
Алмерата ми (набор 2001) дава средно 8.2 - 8.5 смесен разход на газ (70/30 междуградско/градско).
1.5 бензин.
Не е с газов инжекцион, а обикновена уредба, монтирана 2007 г.
DundyTheCroc - майстор
Японското си е японско, Примерата си дава 6.2-6.4 извънградско, а ако няма магистрално си пада и на 6, а е 100 кила и 60 коня над Пасатко :-D
п.п. За бензин говоря, предишната Прима 1.6 на газ даваше 7.5 газ извънградско с магистрала.
sstefanov - майстор
Така е. За 160 хиляди съм дал под 2000 лв за ремонт, повечето от които заради изгорели клапани от лоша газ. И е супер икономична за поддръжка - 2.5 л масло, 7 лв маслен филтър и т.н.
Само сипваш гориво и караш.

Сега карам едно малко рено дизел, което на всеки 15 хиляди иска поне 300-500 лв за смяна на какво ли не. Понякога стига и над 700 лв. Май новите коли ги правят, за да хранят сервизите цял живот.
DundyTheCroc - майстор
На Примерата единствените ремонти са ми по окачването, прословутите горни носачи на 150к км, после и тампони на долни носачи, другото консумативи. 3.2 литра масло с филтъра, не го бара за 10к км. Скъпи били частите на японките, ма те не се чупят бре, 100к и 8 години при мен и още е оса, сърце не ми дава да я продам.
sstefanov - майстор
И аз така, повече от 3 години почти не го карам и не ми се иска да го продам, въпреки, че цената му пада. Защото знам, че ако го продам и се наложи за тези пари да си купя друга кола, ще е като пасаткото от темата, т.е :toimonster:
montoya - майстор
Бах тия японци ей, ще вземат да връщат газ в бутилката още малко
nikolovvd - майстор
На мой роднина преди години на Б3 1.6 му сложи газ. Е тоя дзвер под 12 на 100 газ не падна извън града.
Дали купето му е тежко за тоя мотор или АГУ бе настроена за повече вървене, не знам.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: