Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
точно за този крик писах по-горе само, че червен набор 2012г , както и в темата за съхраняване на гуми за стойката за съхранение на гуми.Крика е използван под 30 пъти за по 4 гуми и вече изпуска .
Shift - специалист
gnt69 написа:
Shift написа:
Много постно откъм машинария в Лидл напоследък. От месеци няма дрелки и голям шлайф например. Крикове не помня откога не са пускали, а ударния гайковерт въобще не е идвал в Бг.
В Румъния ще дават крикове от 29.

http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=1352
Покрай идващата сезонна смяна на гуми мисля че съвсем скоро подобен пакет оферти ще има и тук.
Avas_co - майстор
Чолев, ще споделиш ли, моля те, какво видя по другите магазини ?
nikolson - майстор
Баси, румънците по-големи пичове от нас, щом жените им човъркат по колите. :lol:
fore - майстор
cholev написа:
Абе постно. Като отнеса тази седмица стационарния циркуляр и след това компресора, който чакам и с тези 350лв заплата верно постно :-D
Чолев предполагам говориш за 24 литровият компресор който имам. Понеже мене не ме впечатлява с нищо и имам вече още един 50 литров на 10 бара, ако искаш да взема да ти го продам моя с 20 лева по малко в гаранция и ползван 5 пъти.

Единственото му предимство е че е по компактен. И само заради това и да има на Вилата един не съм го засилил още.

--------------

Тия заредили и пневматичен флекс вече на страницата. Да видиме каква ще му е цената...............
cholev - майстор
Е то в Перник има малко магазини- пазара е малък.
Да речеме 2 големи- Малмук и Стройснаб и няколко по малки. Стройснаб ми е по пътя към дома, затова влязох в него. Питах за електроди понеже не ги намирах по щандовете. имаше вежен 2.5 и 3.2. Цената на 2.5 кило 7.50лв. Разгледах кутията. Почти нищо не пише на нея освен тока 60-90А. На вид поне за мене изглеждат по неугледно от лидълските. На качество не знам. Вчера направих 2 заварки на масата, в която вградих оберфрезата. Две шпилки накрая с врътки (врътка, гайка, шпилка- фиксирах ги към шпилките), които се притискат към плота и фиксират направляващата дъска. Не се сетих да пробвам с двата електрода (оказа се че имам и вежен от преди 2,3 години).
На лидълската кутия е доста по подробно описано- и якост на опън, полярност, стандарти които покриват. На вежен-а ц (може и да не съм видял). Доколкото видях май са произведени в Унгария. Обмазката е по груба от лидълските.
cholev - майстор
fore може и да направим нещо. Като му дойде времето :-D . Аз имам един 24л премиум почти нов и него требва да го харижа на некого.
Тази седмица масата, че нещо се запалих. Аз вградих най стария циркуляр в маса, но е с малък диск (115 или 125 по спомен) реже до 36мм. За маса е малък, но пък дъска 25мм спокойно се реже по дължина. Може да го пусна и него. При мене обаче купувачите печелят, защото цените са около 50% от първоначалната.
stan73 - майстор
cholev написа:
fore може и да направим нещо. Като му дойде времето :-D . Аз имам един 24л премиум почти нов и него требва да го харижа на некого.
Тази седмица масата, че нещо се запалих. Аз вградих най стария циркуляр в маса, но е с малък диск (115 или 125 по спомен) реже до 36мм. За маса е малък, но пък дъска 25мм спокойно се реже по дължина. Може да го пусна и него. При мене обаче купувачите печелят, защото цените са около 50% от първоначалната.
Ако ще харизваш компресора на някого - аз съм фен.
fore - майстор
Кое е по добре за гайковерта ? Повечето литри или повечето барове - 10 ?

---------

Тоя Циркуляр-маса от Немският сайт е 129 +4,95 доставка * 1,95 = 261 лева и + асистирана доставка да е към 280 лева макс. А тука в Събота 320 челно :lol: :prayer: . Луда работа. :? :shock:

--------------

Не намиран в Немският сайт 50 литровият компресор. COMPRESSOR PKO 400 A1 ? Някой да го е намирал ?
Николай Николов - специалист
fore написа:
Кое е по добре за гайковерта ? Повечето литри или повечето барове - 10 ?

---------

Тоя Циркуляр-маса от Немският сайт е 129 +4,95 доставка * 1,95 = 261 лева и + асистирана доставка да е към 280 лева макс. А тука в Събота 320 челно :lol: :prayer: . Луда работа. :? :shock:

--------------

Не намиран в Немският сайт 50 литровият компресор. COMPRESSOR PKO 400 A1 ? Някой да го е намирал ?

Повечето литри. Баровете не трябва да са повече от 7.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: