• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
DundyTheCroc - майстор
Хубаво ще слагаш сам газовата, а ще я сертифицираш ли после или ще караш нелегално? Забранено е зареждачката да е вътре, трябва Евросонда на бутилката и куп други неща, описани в една дълга ЕС директива.
montoya - майстор
Дай снимка на багажника да ти нарисувам къде да пробиеш. Сваляш резервоара и тръбата минава над него, после връщаш обратно резервоара горе., после покрай тръбите на спирачките, през рога излиза отдясно тръбата. Слагаш клапана на бомбето над въздушия филтър, изпарителя монтираш по посока на движението на гредата до радиатора
kr1100 - майстор
DundyTheCroc написа:
Хубаво ще слагаш сам газовата, а ще я сертифицираш ли после или ще караш нелегално? Забранено е зареждачката да е вътре, трябва Евросонда на бутилката и куп други неща, описани в една дълга ЕС директива.
Абе то бутилката му няма да в срок на годност - ти къде го питаш? Та чак до евро сонда.То и изпарителя му ще е с вдървени мембрани и ще има теми за настройка на ГУ и голям разход н газ. :?
p.v.x - майстор
simplex написа:
Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!
Така ме е яд , че ти нямам дертовете. :lol: :lol:

[-( А аз да се возя в някакви мерцедеси. :-D
Avas_co - майстор
Хм, веднъж и аз да съм съгласен с Тинки, тоя ад с КАТ, не мерси.
Я някой, ако е наясно да сподели, че и аз съм на някакъв такъв филм, газова, с абсолютно изрядни документи ( не съм си я монтирал аз де, ма тя е на цената на два такива пасатора, та ...), минат преглед на газовата, ма в КАТ крака не искам да ми стъпва, последно някакъв газаджия обяснявал на бащата, че можело и без смяна на талона, но дали е така, хм и без това имам ходене при моя газаджия та ще го разпитам.
kr1100 - майстор
Бутилката не и играят лепенките. Важно е в паспорта и до коя година пише .
След 6г си във филма . Догодина ще се включвам във филма минали са 5г. . ако доживея до 08м/
@Avas_co -КАТ не те бърка .Минаваш си ГТП. КАТ не играе. Нов талон не е задължителен за монтирани ГУ преди 2014г.или 15г / не ми се рови /
Едно време не се разрешаваше снаждане на медната тръба от бутилката до газ вентила.
ben84 - специалист
Кога прекарваш тръбите оставяй аванс и прави по некоя завъртулка. Да не се окажат под напрежение от вибрации и топлинни разширения и да текнат на снадките.
Kirilpm. - специалист
Е това е,давайте съвети как да се монтира газова прибрана от скрапа.И въпреки че цената на целия комплект АГУ 100% е под 100лв трябва да се направи икономия от 5 метра тръба и да се удължи от някой,който е чел в някакъв форум,че можело и щял и да направи водна пробва.И с какво ще надуеш системата с уста или с крачна помпа?Това направо си е подигравка с форума,направи си сам самоходна бомба.Къде е тая нова пресилена администрация да го премахне веднъж за винаги този лауреат?
gogo7777 - майстор
Нямаш ли някой приярел да запои и удължи тръбичката с припой. Всеки хладилен техник също би ти свършил работа ако нямаш заварчик под ръка. :wink:
Kirilpm. - специалист
И после заварчика да го изндудва за бутилка бира.Аз съм чувал че маркучите за бензин издържат до 10 бара като сложи по две скобички от страна ще стане бомба направо.Скобичките разбира се няма нужда да са нови,могат да бъдат свалени от вентото хем ще са се доказали във времето.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: