• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
DundyTheCroc - майстор
Има икономия и икономия, твоето е мизерия...
egomen66 - майстор
Не разсъждавайте по темата философски.Все пак темата е в под-форум автомобили.

:partyman:
nikolovvd - майстор
Като направиш всичко и дръпнеш чертата си направи сметка за колко време ще си върнеш разходите по АГУ от икономията на гориво. Да не забравиш, че и лицензирането/проверката също струват пари!
nikolson - майстор
simplex написа:
Избил съм цената на АГУ-то в първите хиляда и кусур километра. :partyman:
Не ги слушай, на прасе звънче не му трябва. Яд ги е, че имаш хубава и евтина кола. :yawinkle:
gogo7777 - майстор
Ако ще правиш снадка.....намери начин да я обездвижиш и защитиш от динамични натоварвания. Съвсем сериозен съм този път :wink:
atanasov2004 - специалист
Колега желая ти успех :) Обаче тия самоделки с газта са много опасни!!! Щом ти отърва 10лв на 100км, по добре да беше взел някакъв дизел. Те горят 5-6л.Успех!
gogo7777 - майстор
Чете ли по-нагоре за Нисанчо....колегите споделиха...... :)
ESPACE - майстор
Вземи си нов изпарител, недей да слагаш втора ръка. Знам, че сега няма да ме послушаш, но по трудния начин ще разбереш че съм бил прав.
montoya - майстор
Зависи стария изпарител колко време не е ползван. Ако е стоял свален повече от месец, мембраните са удървени и още при първото палене ще разбере, че ще трябва нов
kr1100 - майстор
montoya написа:
Зависи стария изпарител колко време не е ползван. Ако е стоял свален повече от месец, мембраните са удървени и още при първото палене ще разбере, че ще трябва нов
Това май го писах по- напред :-D
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: