• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Не бе, Стояне, кажи че си огладнял и искаш да ти докарам колата, да припечелиш някой лев. Стига с тия тънки намеци. После да съм спокоен, че някой кадърен ми го е сложил - преди да гръмна, нали така? :partyman:
Не съм огладнял и с газови уредби не се занимавам. :wink:
Обаче ми писна всеки ден да гледам по някоя кола като твоята, която мирише на "сурова" газ още от завоя.
Искам да разбереш, че с тая работа шега и икономии не трябва да се правят.
montoya - майстор
Ми май на НЗ контакт се свързва кабелът който прекъсва инжектора, на НО контакт, газовите клапани. Като подадеш сигнал от копчето, разпада връзката и прекъсва инжектора, другия затваря и пуска газовите клапани
Tiger221 - специалист
Има доста изписано в всеки един автомобилен форум, само трябва да се чете. Ама чукча писател, не читател. Това не е CD или LED светлини и не може да се правят свободни съчинения. Първата си газова вързах,когато бях на 18 години. Без никакъв опит в газовите и претенции за ел. техник, само с четене (не само по форумите). Също беше сбирщайн, но не я бях купувал, а ми я подариха. Втората с всичко ново с изпарител ловато (само той 100лв.) и бутилка от вторични за 20лв., излезе под 200лв. Узаконяването 15 лв., преди 3 години с изкарване на паспорт (мисля,че евро сондите и тогава бяха задължителни :)).
Chefo77 - майстор
Нещата отиват на обява ...
"Продавам Пасат, много върви, но пак зависи колко човека го бутат..."
Duke_BG - специалист
А Въй - 35 страници сте изписали за тоа дръгел :?
kr1100 - майстор
[quote="Chefo77"]Нещата отиват на обява ...
"Продавам Пасат, много върви, но пак зависи quote]..aма много гори :?
Да върви колко да върви за 90 к.с. дето не са всичките вече.
egomen66 - майстор
Не давайте съвети и идеи за неща и дейности които задължително трябва да се изпълнят от оторизирани лица или сервизи.
Правите го опасен , не само за самия него , но и за околните.
:partyman:
Chefo77 - майстор
Ами много фирми имат като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО свързването на печките им с бутилките да става от оторизирани лица, не от сульо и пульо. И това има пряка връзка с гаранцията. 24 лева беше свързването преди, щом си решил да ги спестиш - твоя работа. В този ред на мисли, много "готино" ще ти стане, ако имат такова изискване и вземе се наложи да им ползваш гаранцията. А още по-"готино" ще стане, ако стане някакъв инцидент с материални щети по съседните апартаменти, и вземат да установят неправомерно свързване. Те тогава ще питаш кон боб яде ли.
Tiger221 - специалист
simplex написа:
Tiger221 написа:
Има доста изписано в всеки един автомобилен форум, само трябва да се чете. Ама чукча писател, не читател. Това не е CD или LED светлини и не може да се правят свободни съчинения.
Дръжки има описано. Сам си го разгадах. Просто се чудя дали мога да дръпна от другаде захранване за инжектора.
Нищо не си разгадал. Продължавай да гадаеш, хвърли и малко боб, ако трябва.

simplex написа:
Аматьор е построил Ноевият Ковчег, а професионалисти са построили Титаник.
Те Титаник професионалисти са го създали, ама са го дали на такъв като теб да го управлява.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: