• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
montoya - майстор
Пичове, цигани карат жигули с бутилки на по 30 години с изкъртени клапани на сондите, ръждясали на язви дълбоки по 2-3 мм. без никакви документи.
Човекът си купи нова тръба, термопластична, след като се вслуша в съветите, да не монтира със снадка старата медна тръба. Пита и се интересува. Ще мине и на ГТП преглед, там дано му я проверят, но и той може на всички снадки с гъбичка със сапун да провери за течове.
По принцип гръмнала газова уредба на кола с вреди за хората е в следствие на няколко нещастни стечения на обстоятелства. Иначе на мен ми се запали колата от спукан бензинов маркуч, газоваат уредба гръмна и кихалката разкара огъня през калниците, та успя да ми опърли ръката която бях подал през прозореца. Получава се факелно горене от бутилка и да гръмне, много време трябва да гори отвън за да вдигне налягането.
При тези двамата, да почиват в мир, трябва да са на затворена врата работили и да се е получило загазяване на помещението, което е странно как не са го усетили. После вяно трябва само искра :sad:
Kirilpm. - специалист
Специалист в областта на електрониката,който не може да измисли как да си свърже управлението на газовата уредба :prayer:
И междувременно има претенции за това колко са компетентни газаджиите :prayer:
И в най-последния и най-заобикалян сервиз да я сложат тази уредба пак ще е по-безопасно.Като се подкара с този хардуер особено изпарителя мимгъс 3та употреба ще има въпроси защо гори 15/100 с 80км/ч извънградско и върви по-малко от междуселския автобус?Понеже сме в един район и все се намира някой познат катаджия мога да ти направя една животоспасяваща услуга включваща спиране на пасата от движение след монатажа на "новата" уредба.
gogo7777 - майстор
Много сте лоши бре....... :cool:
Tiger221 - специалист
montoya написа:
Човекът си купи нова тръба, термопластична, след като се вслуша в съветите, да не монтира със снадка старата медна тръба.
Не, защото се е вслушал, а защото няма голяма разлика в цената.
А и след подвързването на ел. част, Пасатко може да се предаде.
p.v.x - майстор
Какво става тука.

Газово ли ще слагаме. :shock:
Тинки , сложи си един газ-анализатор с аларма в купето , и задължително противогаз под ръка.
Ако те хване по средата на пътя да можеш да си се прибереш.
Няма да плащаш за пътна помощ я. :lol: :lol:

пп.Ама ти и пари за противогаз , не вярвам да извадиш.
Така че -Изображение

:rock:
Последна промяна от p.v.x на чет сеп 29, 2016 9:29 pm, променено общо 2 пъти.
nikolovvd - майстор
iliya_i написа:
Вече 5 часа не е писал, но по новините не казаха нищо за него
Сглобява газовата уредба и набира скорост. Почакайте още малко да се стъмни хубаво и ще ви опише колко елементарно е било всичко.
Junak - майстор
Ако си завре една тротилова шашка дали ще може да я ползва като катапулт :?
hidrazin - майстор
iliya_i написа:
hidrazin написа:
Кво става в тая тема бре хора? 36 страници ...
Тинки още ли не се е самовзривил??? :?
:partyman:
Вече 5 часа не е писал, но по новините не казаха нищо за него
И аз нищо не съм чул. Вече близо 11 часа и от него ни вест, ни кост...
Явно крият случая...
:partyman:
kozl - майстор
Де го чукаш, де се пука :?
И без газова може да пламне.
Като студент съм кооп-такси и в лятна вечер, на здрачаване се "ослушвам" за клиенти. Пенсионер вдига ръка, аз спирачките кова.
- Момче моля те помогни да сипя гориво в резервоара, че свърши бензина и загасна.
Въпреки разочарованието слязох да помогна. Възрастния държеше фунията, аз започнах да изливам от пълната туба и понеже я наклоних повече, а тубата пълна и първоначално струята тръгна на тласъци и преля през фунията. С две думи поразплисках наоколо, пък и нали си беше тъмничко и недоскив.....
И в тоя момент гледам силуета на възрастния как с другата ръка щрака запалка. Иска да ми светне човеко да видам по убаво. И крещя аз НЕ, но вече късно бе. Първо видях синкяв плам на облака от изпарения, после пламна около фунията и тубата и аз се подплаших като заек от хрътка и побегнах с тубата да я оставя по-далече от колата, че бе пълна. Оставих тубата и тичам в моята кола за одеяло, което метнах на колата на възрастния и тя угасна. Докато се чудех какво да прявя с горящата туба и коги ще гръмне, се чу едно пук и тубата сама загасна. За всички, които прочетоха да припомня, че не винаги късмета помага. Колкото и късмет да съм имал все пак белега от изгаряне на ръката ми още, доловимо си личи.
Duke_BG - специалист
simplex написа:
Duke_BG написа:
Би ли обяснил по-подробно как точно ще стане тая работа ??????
Реле с нормално отворен и нормално затворен контакт.
.......
малко по-точно ? схема например

поне един път си признай че си в грешка
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: