• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Tiger221 - специалист
simplex написа:
Само нещо последно ще кажа. За разлика от повечето умни газаджии, за клапаните на моята хванах плюс, който идва от релето на бензиновата помпа. Няма начин колата да се остави на контакт и да тече газ. Защото компютърът ако не усети, че е запалена, гаси бензиновата помпа - логично.
Лека вечер пожелавам на всички.
Повечето умни газаджии знаят за какво служи ключът "газ-бензин" и знаят, че в него има реле което спира газта до максимум 5 секунди (настройва се), когато няма ток по кабелите на свещите. Не ми се мисли какво си сътворил по електрическата част. Ти изобщо виждал ли си ел.схема на ключът, макар че може и да не знаеш, какво е ел. схема.
Последна промяна от Tiger221 на пет сеп 30, 2016 9:35 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Пич, не се напъвай....тука не те кльопат сериозно /ти си спомогнал за това де/. Ся гладни монтьори и мъдри хейтъри бол :lol: Тури си газовата и си карай тоя Пасатко,....заеби ги дразнителите :lol: ...нали не искаш да си като оня дето пита колко да си напомпа гумите и къде да ги съхранява. :lol: Там същите са със стойностни съвети....подобаващи на форума :lol:
Tiger221 - специалист
simplex написа:
Tiger221 написа:
Повечето умни газаджии знаят за какво служи ключът "газ-бензин" и знаят, че в него има реле което спира газта до максимум 5 секунди (настройва се), когато няма ток по кабелите на свещите.
Не и копчето, което имам. То си е просто копче с 4 кабела. Никакви релета. Обикновено ключе. Отворих го да го видя.
Ами то ти може да имаш и копче за бойлер и него да го сложиш, ама дали е правилно не знам.
gogo7777 - майстор
Ами то ти може да имаш и копче за бойлер
Може да се изпълни и с такова копче.......елементарно е :wink:
turbocharged - специалист
Що го дразните момчето нека си сложи газово не е голяма философия. Само да не са му ръцете отзад. Тия дето слагат газови рядко са големи специалисти дето си вадят хляба от това с години. Не че няма и такива майстори. Обикновенно "газаджиите" са гледали някъде и после са монтирали една две уредби. Вашата ще им е третата. На петата установяват че няма далавера и отиват в Англия да берат ягоди :idea:
Преди 15 години си бях слагал газово на един Ситроен набор на пасаткото. Всичко беше втора употреба. Много изпипана се получи инсталацията. Даже платка автоматично превключване бензин/газ и направи един приятел по мое задание. Тогава не ги продаваха. Газаджията дето я сертифицираше ме пита. Ти колко дена я слага тя уредба. Една седмица му отговарям. Престарал си се ми отговаря. Ние за два часа щяхме да я монтираме. Ами аз затова си я монтирах сам му отговарям.
gogo7777 - майстор
+1
Junak - майстор
turbocharged написа:
Що го дразните момчето нека си сложи газово не е голяма философия. Само да не са му ръцете отзад.
Не е в ръцете проблема, по лошо е ...
turbocharged написа:
На петата установяват че няма далавера и отиват в Англия да берат ягоди :idea:
Ха дано, ама надали :-D
gogo7777 - майстор
simplex написа:
Из VW форума. Оторизирани монтажи на газово са голяма работа, ей. :)
Аз поради липса на време оставих да ми монтират газовата уредба след което преместих изпарителя, смених маркучите за охл.течност на изпарителя, стегнах си плюса на акомулатора, оправих си кората в багажника че като са сложили бутилката са я засукали на една страна, и притехнах всички клеми с клещите, защото нито една не беше стегната и от вибрациите се вадеха кабелчетата.
Сега отивам в понеделник при тях да преместят тръбата от бутилката до изпарителя, щото са я пуснали да виси под резервоара за бензин и откъсването и няма да бъде нищо сложно, гледам че вече съм я одраскал някъде.
Абе пропаднала работа. 8)
Здравейте колеги,
Днес реших да си сменя въздушния филтър и .... на какво се натъкнах - на снимката е показано. как филтъра и филтърната кутия са пробити за да мине смесителя който се мандахерца в нея (има една пружина - прилича на пружина за разбиване на яйца). Отделно ако забелязвате изпарителя е монтиран с мембраните перпендикулярно на движението на колата. От към водна страна ..... изпарителя е вързан за големия кръг (директно за преливника)
50% карат VW......представяш ли си?
Аз в Германия ходих В ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ да ми ремонтират скоростите и ми казаха да си купя нови....В БГ ми казват "оторизираните" няма проблеми бе дай 2000 кинта и си в джаза....ако тая не стане ще турим друга. Мозък и клапанчета трябвало само...заеби ги немците те са смотани... :lol: .......Царе сме на рециклирането, спор няма. :wink:
nikolovvd - майстор
simplex написа:
nikolovvd написа:
...
Дай пари, акъл не ми давай! Ако не - замълчи!
Нямаш грижи!
А ти пиши отново, когото се снабдиш със следните два документа!
Прикачен файл:
Протокол газ.jpg
Прикачен файл:
Удостоверение газ.jpg
Виждаш ли касовата бележка?
Не се заглеждай в сумата, че може да ти прилошее! :rolleyes: :butthead:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nikolovvd - майстор
Ти задника си с GPS не можеш да намериш, а за АК 47, който си виждал само на снимка, да не говорим. :lol:
Най-много да го объркаш с оригинала - МР 44. :lol:
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: