Най - вълнуващия въпрос зимно време.
МИРАЖ - специалист
При вятър 6-7 метра в секунда да започне да отваря , регулира се с поставяне или махане на гайки за противотежест на болта от долната страна .
При нас зимата вее с 12 метра в секунда :)
plastkomfort - специалист
И аз имам подобна клапа но моята е на ревизията на кумима и се чудя кое да взема за база за настройка.

Прикачен файл

IMG_20161001_182812.jpg
borkata99 - специалист
filmatoplo написа:
Стига бе ,днес имаше хора на плажа ,е аз бях в едно котелно - кой за каквото учил . :)
Филм-е, аз днес пристинах и се настаних тук-а: http://www.amaraworldhotels.com/hotel/e ... ce-vita/17
Утре ще пробваме плажа, след 10.10 ще пробвам и котелното :lol: , ама не съм учил нито за едното нито за другото............ :wink:
Късмет на всички !!!
gnt69 - майстор
Дай боже всекиму да пробва плажа. Пък за котелното няма отръвка чака и мене и тебе , всички ни. :partyman:
ico_3 - специалист
Някой може ли да даде примерни настройки за RB20 за слънчогледови пелети?
gnt69 - майстор
ico_3 написа:
Някой може ли да даде примерни настройки за RB20 за слънчогледови пелети?
Същите като за дървестни само въздуха например +4.
andy_forresite - майстор
Имам питане към настроилите горелките си на I степен на 5 киловата. Прави ли нещо този изправен срещу толкова вода и консуматори дори само от 7-8 киловата пламък?
gnt69 - майстор
Ами работи си нормално. Аз преди 2 дни настройвах шнека че правих нов бункер и се развали магията. Настроих ст1 на 1 кг слънчогледови и си гореше нормално. Стопли бойлера и радиаторите и горелката изключи. :partyman:
димитар кисиов - специалист
plastkomfort написа:
И аз имам подобна клапа но моята е на ревизията на кумима и се чудя кое да взема за база за настройка.
с газанализатор е е много лесно да се измери тягата на кумина и да се настрой
kalin72 - майстор
Нормално ли е горелката да работи само на 2ра степен?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: