Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Вторият компресор е за гаража в София. Понеже е голям и има место, а аз си падам по авторемонтите също. Развива, неразвива това ще е последният компресор който вземам. Цената му е добра- 299 лева е на промо.

Двучуковите гайковерти са в пъти по скъпи и не си засужава да вземам такъв за да отвия 16 болта веднъж в годината ако се наложи изобщо. А вече има Лидлският Гайковерт така или иначе. Докато на по мощен компресор с 50 литров резервоар и 10 бара може да се закачат доста приставки с които да се върши работа :)

12 бара не знам дали има :lol:
Последна промяна от fore на вт окт 04, 2016 2:53 pm, променено общо 1 път.
Tiger221 - специалист
Лятото и аз се чудех дали да не сменя гайковерта с този http://www.ebay.de/itm/HAZET-9012-X-1-2 ... 1889628335. Имаше го на 250лв. в БГ ( сега е към 350-400лв.) с 2 години гаранция. Моят по принцип ми е достатъчен и развивам всичко по автомобил стига да съм го затягал аз или производителят, освен ако няма много ръжда, а и вече ми се налага да го ползвам по-рядко и за това се отказах. Ще го карам докато се строши, тогава може би, ще взема това : https://www.amazon.de/Hazet-9012M-Schla ... B00J04N8PG
nikolson - майстор
fore написа:
Двучуковите гайковерти
Какви са тия гайковерти?
nikolson - майстор
Tiger221 написа:
Имаше го на 250лв. в БГ Ще го карам докато се строши, тогава може би, ще взема това
Първият и сега го има у нас на 249 лв. По-принцип, предимството на марковите пневматични инструменти е, че постигат по-висок въртящ момент с по-ниска консумация.
KPAHK - помощник
Понеже по празниците бях из Гръчко и се натиках в един ЛДЛ и ми стана интересно как вървят прИмоциите при тях та взех че си направих малко снимки.

Нещеш ли тия дни гледам на сайта на БГ ЛДЛ пуснали същият компресор на мега прИмоция - 235лв докато в Гречко е 99,99Е. Ти да видиш.

Интересно - горките бедни гърци

Изображение
kolcho - специалист
KPAHK написа:

Интересно - горките бедни гърци

Изображение
Лидъл продава там на тези цени не защото гърците са бедни, а защото броят на малоумните сред тях е малък.
Те така :wink:
fore - майстор
:lol:
cholev - майстор
fore-to се хили. Чекай сега fore, ти твоя компресор ще ми го даваш с 20лв надоле от гръцката или от българската цена :-D
fore - майстор
Грък ще ти работи....☺

Моя е тунинг с допълнителни изходи и цената му се вдига Чолев !☺
tntcom - специалист
Чудя ви се, защо си усложнявате живота с тия пневматики. :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: