• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
Видях по- горе мнението на питащия колега за Top craft неизвестната марка, та да го информирам. Това е бранд на Алди север, и по качество е съпоставим на лидълските, китаец отвсякъде. В което няма лошо, стига да върши работа. Аз в събота гушвам лидълския,трябва ми за первазчета с пирони 32мм. Ако не става го връщам.
-Тони- - специалист
Здравейте, трябва да си купя пневматичен такер с игли 0.6мм. Колеги имат такъв, купили го от Тека. Исках да видя алтернатива на този, но Гугал нищо не показа... или не знам как да го попитам :?
http://teka-bg.com/store/products-page/ ... 0%BB-3485/
за този става въпрос
nautilus33 - майстор
Някой ползвал ли е един от тези такери, и ако да как се справят с пирони до 15мм.

Такуайз Z3-140L/6-14J
Такуайз EL140/6-14j
Premium Tools 3in1

Този последният е уж комбиниран за телчета и пирони, като върви за около 9лв :-D

Ще се ползва 5-6 пъти седмично за около 40-50 забивания.
Chefo77 - майстор
Ferm имат страхотно малко такерче, точно до 15 мм кове, кове и скоби. Струваше 30-ина лева, сега виждам са му вдигнали цената.

http://shopping.bg/Taker-ETM1003-FET-200N-ferm

Виж го и него.
Иначе да знаеш, че Новус са номер 1.
nautilus33 - майстор
Chefo77 написа:
Ferm имат страхотно малко такерче, точно до 15 мм кове, кове и скоби. Струваше 30-ина лева, сега виждам са му вдигнали цената.

http://shopping.bg/Taker-ETM1003-FET-200N-ferm

Виж го и него.
Иначе да знаеш, че Новус са номер 1.
Благодаря. Този ferm така ли ми се струва или е пневматичен? Понеже си търся или ръчен, или ел. такер, защото нямам компресор.
Chefo77 - майстор
Нее, електрически е. Много приятно такерче. Леко, удобно ...
nautilus33 - майстор
Chefo77 написа:
Нее, електрически е. Много приятно такерче. Леко, удобно ...
Супер :) Понеже ми се видя, че има нещо като щуцер за маркуч :-D Иначе надеждни ли са, имам предвид да не вземе да сдаде багажа оше първия месец.
Chefo77 - майстор
Ами аз си го тормозих нормално, устоя ми. Продадох го на един образ за колкото го взех, да хваща ватата за картона :) Но си беше ОК, пък и нали гаранция имат (преди беше 3 години)...
ridik - специалист
Илчо Илиев написа:
Колега ridik, кажи от кой район си, ако си в близост, дай да направим показно на колежката,че нещо май не и се вярва...
Ся то има и добри ел такери,но цената им не е приятна и са по-тежки са от пневматиката...
Много добре ми е ясно каква ти е идейката,но по-добре прежали 2 тенекии мед и си купи малък компресор и такер, който бие кламери и пирони, аз работя от 3-4 г с такива, правим кошери, и виждам на колко места се използва...
Има яки механични такери,които ще ти набият пирон в летвите на рамките,но ...до там, ел такерите са малко по-сериозни,но за да си сигурен,че днес ще наковеш 400-500 рамки,ти трябва пневматичен..
Разбира се,че мъкненето на компресор е кофти,но...няма идеално щастие..
Потърси вариант за възможно малък компресор като литраж, при усилена работа, компресора се включва през 80-100 удара,но трябва да ти поддържа 6 атм., иначе не дозабива...
Все пак, за да не те мъчи съвестта,потърси ел такер,но из обявите, нещо вносно ,и пробваш преди да платиш...
Съжалявам ,доста далеко ,от пловдивско .Вече купих пневматичен такер на Craftsman-прекрасна машина комбинирана за скоби и пирони до 1,5 инча, неочаквано лека за пневматика направена от магнезий.Сега остава само да прежаля двете тенекии с мед за компресор.Много чудно,но пазара е пълен с добри компресори макар и китайски и ме учудва наивноста на продавачи втора ръка които искат за компресор втора ръка уж италиански, или марков пари като на нов със същите параметри ,че и по-мощен китаец.
bulhomes2 - майстор
http://www.sandkltd.com/%D0%BA%D0%BE%D0 ... w-24l.html
За такер е достатъчен. И да си помпиш гумите, да одухаш той-онуй.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: