• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Форе, нали ми знаеш мнението за Спарки като производител на професионална техника :wink:
fore - майстор
Не, него знам но ми е все тая защото Спарки си е .......
Ти го знаеш обаче това :wink:
valecs - напреднал
Говорих с майстор от сервиза на Спарки. Още щом чу марката и каза, че има изронени зъбни колела и няма резервни части.
Отидох в Lidl и го пуснах за рекламация. Управителя предложи като опции: да ми върнат парите, да го заменят (ама няма в града такъв по магазините им), или да се ремонтира. Каза, че има и други които са върнати за ремонт. Избрах ремонт :)
Сега ще чакам един месец за ремонта.
fore - майстор
Майстора отварял ли е такъв ? Ако е изронено зъбно колело значи е същият ментак като фалшивият Бош за съжаление.
dragozow - майстор
Можеше да си вземеш парите и да си купиш следващия път като го пуснат. Ако ти трябва често такава машина не си за тази марка. Ти си знаеш де.
valecs - напреднал
Майстора не му се говореше.
Такива машини Lidl пускат на 5-6 месеца венъж и ако уцелиш да останат. А мен ми трябва 4-5 пъти в годината. Не обичам да взимам на заем - майстора трябва да си има инструмент :)
За 120 лв. мисля, че е добра машина само да не я бях напъвал с 60см./32мм свердло. То е максималния диаметър, който го дават за бетон.
fore - майстор
Абе не му се говори защото не е отварял подобна машина и не прави други освен Спаркита........

Толкова е на ясно и той.
Chefo77 - майстор
dragozow написа:
Можеше да си вземеш парите и да си купиш следващия път като го пуснат. Ако ти трябва често такава машина не си за тази марка. Ти си знаеш де.
Не е само това. Сега ще го ремонтират най-вероятно с части, останали от други скапали се машини. Ако изобщо го ремонтират. И пак ще е един месец без машина. Къде е смисъла ... :?
kozl - майстор
За да няма липса месец аз имам 3 за 1. Лидълски, Елтос и Макита. Най много е работил Елтоса, но два пъти ме оставя без инструмент и на втория се сдобих с Макитата от Баухаус. От Лидъл беше поредната играчка. После отнесох по-големия Лидълски брат, ама още не сме били на работа заедно. За сега е само в колекцията. А когато ми трябваше бабачко, нямаше Лидъл, Чина още не беше на гости и Елтоса го отнесе.
Chefo77 - майстор
А каква е ролята на Макитата в цялата ситуация? :)
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: