Брей предните пъти компресорите бяха по 1, 2 броя а сега цели 10. Е вече 9 

bulhomes2 написа:fore написа:Работя за Лидл грънци !
И кой е казал че говоря за Лидлският 25 литров компресор.
Имам и 50 литров Ейнхел на 10 бара. Това вече е друго !![]()
![]()
Друго си е да го... И кои от червените операции си работил с него, че ми е интересно?
Наскоро си купих такъв с 400 литров дебит и 270 литрова бутилка. От подобен с 50 литрова бутилка си го направих с две камионски двуцилиндрови глави и съм му приготвил и трета. Ма викаш - преебал съм се. Трябвало да си го оставя оригиналдъ и никакви грижи за ония операции...
n_a написа:Разбрах вече какво значи. Аз на таквиз каруци не се возя. Не купувам щото е евтино.jekasus написа:Преди 2 години, в Русе, в Лидл до данъчното, отзад в склада имаше такова. Много забавно бешеgnt69 написа:Каква е тая сергия я разкажете за провинциалистите.И в Добрич имаше такава палатка преди... всъщност не помня кога
fore написа:Баце верваш ли ми че ми е все тая какво си вързвал и модифицирал, еле па с какво си се преебал.....'Баце' и тук никои не му дреме ти за какво купуваш low cost нещата, обаче си крякаш из темата какво си си взел, понеже явно в истинският живот няма кой да те слуша...така че за такива забележки виж първо себе си
gnt69 написа:Аз пък наподарих пистолети за салам-силикон на когот се сетих. Щото евтиноn_a написа:Разбрах вече какво значи. Аз на таквиз каруци не се возя. Не купувам щото е евтино.jekasus написа: И в Добрич имаше такава палатка преди... всъщност не помня когаПреди 2 години, в Русе, в Лидл до данъчното, отзад в склада имаше такова. Много забавно беше
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: