Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Брей предните пъти компресорите бяха по 1, 2 броя а сега цели 10. Е вече 9 :-D
fore - майстор
bulhomes2 написа:
fore написа:
Работя за Лидл грънци !
И кой е казал че говоря за Лидлският 25 литров компресор.
Имам и 50 литров Ейнхел на 10 бара. Това вече е друго !
:shock: :shock: :shock: Друго си е да го... И кои от червените операции си работил с него, че ми е интересно?

Наскоро си купих такъв с 400 литров дебит и 270 литрова бутилка. От подобен с 50 литрова бутилка си го направих с две камионски двуцилиндрови глави и съм му приготвил и трета. Ма викаш - преебал съм се. Трябвало да си го оставя оригиналдъ и никакви грижи за ония операции...

Баце верваш ли ми че ми е все тая какво си вързвал и модифицирал, еле па с какво си се преебал.....

---------

Чолев така се напипва пазара- първо се пускат 2 броя и после ако има интерес се пускат повече. :wink:
gnt69 - майстор
n_a написа:
jekasus написа:
gnt69 написа:
Каква е тая сергия я разкажете за провинциалистите. :partyman:
И в Добрич имаше такава палатка преди... всъщност не помня кога :-D
Преди 2 години, в Русе, в Лидл до данъчното, отзад в склада имаше такова. Много забавно беше
Разбрах вече какво значи. Аз на таквиз каруци не се возя. Не купувам щото е евтино.
Virtex - майстор
fore написа:
Баце верваш ли ми че ми е все тая какво си вързвал и модифицирал, еле па с какво си се преебал.....
'Баце' и тук никои не му дреме ти за какво купуваш low cost нещата, обаче си крякаш из темата какво си си взел, понеже явно в истинският живот няма кой да те слуша...така че за такива забележки виж първо себе си :lol:
juvesan - специалист
Оффтопик: Браво бе, колеги , издържаХме почти 7 дена с "разговори" по темата и пак се почна ... :vom: Пак де, все е някакво начало..... Бацета....призовавам Ви да минете на "лични" с подоробности за прее....такованията .... аз и много други коУеги по форум ще сме ви благодарни... :partyman: :prayer:
fore - майстор
В реалният живот за разлика от тебе аз се занимавам с доста и интересни неща. Нямам комплекси и мании за величие и грандомания и не обяснявам колко голям ми е служебният компресор които съм модифицирал.

Има контакт както с Простаци в службата със и без тапия Инж, така и с културни хора. В личен план имам добро семейство и не страдам от липса на внимани, даже напротив.

И за разлика от тебе си купувам непрофесионална и полупрофесионална техника за хоби и за да ме радва -да си свърша сам работа от която да съм доволен после.

Принципно в този форум действително има доста "комплекси и грандомании" :prayer:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
gnt69 написа:
n_a написа:
jekasus написа:
И в Добрич имаше такава палатка преди... всъщност не помня кога :-D
Преди 2 години, в Русе, в Лидл до данъчното, отзад в склада имаше такова. Много забавно беше
Разбрах вече какво значи. Аз на таквиз каруци не се возя. Не купувам щото е евтино.
Аз пък наподарих пистолети за салам-силикон на когот се сетих. Щото евтино
fore - майстор
Ако са тия късите пистолети за силикон-салам дето и аз си купих, те за нищо не стават освен за обикновен силикон в ПВЦ туба. Защото са къси и нормалните пръчки не влизат до край.
gnt69 - майстор
Аз пък напоследък се въздържам щото много инструмент стана из къщи. Не мога да се размина в мазата, но най важното че когато ми затрябва нещо почва едно търсене. Накрая се ядосвам отивам купувам ново и си свършвам работата. Така че гледам ако преценя че е евтино и на сметка но нямам конкретно приложение за момента не купувам. :partyman:
kuger - майстор
Малко Off:
Аз, нали съм "прозд", си карам с един едноглав от ИФА. Сложил съм му от Шкода /камион/ един предпазно- възвратен клапан. Пълни ми 50 литрова бутилка за 20 секунди /6 атм., повече не ми е нужно/. Голямо шоу е, когато сработи клапана, все едно Балканче без ауспух, така се чува.
Ползвам само пистолет за боя, друго не ми е нужно. Най- важното е, че е в "насипно" състояние, всичко е на "маркучени" свръзки, много е удобен за пренасяне.
Още по-важно е, че върши повече работа от рекламираните!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: