• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Ами не ги купувай.....направи си сам :wink:
Kirilpm. - специалист
Последно заредих с антифриз на SWAG 50/50 все още нищо не е замръзвало,нито течността за чистачки нито антифриза,чудно защо все на калпави майстори и менте части попадаш :?
Kirilpm. - специалист
Ауу много сме страшни пак,да не си обърнал пак половинка бира :shock: Качествената автохимия си отговаря в повечето случаи на твърденията по опаковките,това че ти купуваш най евтиния ментак и после търсиш някой виновен,който да ти възстанови парите(но го търсим само във форума разбира се,че иначе в магазина ще ни вземат за мезе) си е само и единствено твой проблем.Ако толкова не можеш да намериш качествен антифриз пълни с нафта,нито ще замръзне нито ще ръждяса,а и цената е изгодна :lol:
stoianov_n - специалист
Аз слагам на моите коли само Хепу син.Сменям на 3 години и не само не замръзва, ами и не си променя цвета.
Излиза ми по 30 лева на кола/2 бутилки по 1.5/.
Десет лева на година....нямам проблеми и....не се чувствам будала. :wink:
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Не е реална цената от 15лв за 1.5 литра концентрат, който е по-голямата му част етиленгликол и фосфати. Каквото и да говорят, това има вътре.
Тогава да не ти казвам какво слагам на бмв-етата...че цената почва от 25 лева..... :-D
Антифриза е също толкова важен, колкото и маслото, ама кво да ти обяснявам на теб.....не си карал с истински антифриз и не си виждал какво става вътре в системата с менте.
nikolovvd - майстор
stoianov_n написа:
...не си карал с истински антифриз и не си виждал какво става вътре в системата с менте.
Той не е карал истинска кола!
Chefo77 - майстор
p.v.x написа:
simplex написа:
Варненски мошеници.
Всички Варненци , ли са в кюпа.

Ей сега ще ти скочат.
Те всички знаят, че само лузърите купуват нещата на Севан, Тинки що го е взел ...
Малко като кренвиршите по 1.50..
DundyTheCroc - майстор
Истинският антифриз е много повече от вода с етиленгликол...
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Важен е. С това, че ни взимат за баламурници и ни бъркат в джоба за вода с етиленгликол. Маслото минава през сумати обработки и през рафинерии на майната си и пак цената му е по-ниска от литър антифриз. :shock: :?
Кога ще разбереш, че освен теб, твоите приятели и такива като вас има и други които карат с по скъпи масла и антифризи от 3 лева. :x :x
Ми купувай си оригинални и няма кой да те взима за баламурник. :-D
nikolovvd - майстор
Има и нишесте пакетирано като аспирин, но като ти се надуят капачките на бурканите, ще се усетиш, че не може да купиш 100 аспирина в найлоново пликче за 50 стотинки. :shock:
Мисля, че на всички е ясно - от пръдня боя не става! :-D
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: