• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm. - специалист
Ти течността за чистачки в окото ли си я пръскаш само не разбрах,че си ослепял от нея?

И още един път да се обърна към пресилената администрация на форума,да вземат да обрърнат внимание на въпросния спам бот и да го сменят с по-интелигентен,най-малко се излагате пред всяко живо същество използващо Google и попадащо на темата.
SEV - специалист
gogo7777 написа:
Колко струва смяна на маслото на Москвич АЗЛК 1,5 4V дефорсе с АГУ Ловато, нови гуми и маймунка на огледалото и на Ауди А8......само труда..... :?
Ей на тези двете джипки(моя и на жената),смяната на масло,филтри(горивни,маслени,купе) струва като труд колкото на вектра,набор на слънцето.Цената на консумативите предполагам са различни.

Прикачен файл

IMG_20160928_151344.jpg
IMG_20160928_151344.jpg (33.29 KиБ) Видяна 1285 пъти
Kirilpm. - специалист
simplex написа:
Kirilpm. написа:
Ти течността за чистачки в окото ли си я пръскаш само не разбрах,че си ослепял от нея?
Не си я пръскаш в окото, но когато я пръскаш на стъклото, тя се стича точно там, от където и парното ти/климатика ти взима въздух. :) Аз не искам отровна течност за чистачки. И за 3лв течност за чистачки няма да си купя, защото замръзва.
Явно пасата ти има още за дозакърпване някоя дупка.Тея купета не са ги проектирали специалисти като теб,има си предостатъчно място откъдето да изтече дъжда или течността за чистачки и в повечето коли едва се усеща миризмата,пък ако ще от пърцуцата дето я пиеш да сипеш в казанчето.
zz_stefanov - майстор
simplex написа:
zz_stefanov написа:
Хич не си добре с математиката, за пример цена за 3 литра http://www.kastrade.bg/products/zimni-a ... d-3-3.html , а и в нея сигурно има и ПАВ.
ПАВ - повърхностно активни вещества. А хубавата течност за чистачки е скъпа. Освен това, аз ще я правя с Етанол. Пий си я ти и си я дишай с МЕТАНОЛ. От метанола се ослепява и се гътваш. Знаеш ли колко е хубаво да тръгнеш зимата, пуснеш си чистачките, от парното в купето ти замирише на дъвка от течността за чистачки, а всъщност дишаш МЕТАНОЛОВИ изпарения.
Спиртът за горене е 2лв/литъра. За това и течността за чистачки е толкова евтина. Метанолът е по-евтин от етанола. :evil: Явно ти се ослепява или ти се умира, а?
В една течност за чистачки има 1/4 бутилка от спирт за горене от 2лв/литъра, останалото вода - почти без пари, както и малко сапунка и ароматизатор - и те без пари. Купуваш си 3лв/литъра течност, която струва не повече от левче и е отровна.
Ко се цепиш, производителя си е написал ЕТАНОЛ, а и ти си единствения дето се кани да пие течност за чистачки. :)
SEV - специалист
Пак повтарям,механика в сервиза ни взема точно толкова за труд,на всеки един от автомобилите ни,колкото и на дъртата вектра на дедито преди нас.Чак ми бе съвестно.Майстора каза,труда си е труд.
p.v.x - майстор
simplex написа:
Филтрите се виждат и са достъпни. Уж това беше и една от причините да взема Пасат-а.
А какви са другите причини?
Сподели.
Възможно е някой да е пред дилемата , за закупуване на такъв автомобил.
Ще бъдеш полезен , ако споделиш.
ESPACE - майстор
Е как може да те съмнява, нали докара до 2лв на литър себестойност. :) Nigrin-а го харчат по 4лв
Последна промяна от ESPACE на съб окт 08, 2016 8:35 pm, променено общо 1 път.
Kirilpm. - специалист
Мисля че е добре да проумееш,че и в сервизите все още работят хора,а не машини.Също както във форума като им досаждаш искат да те разкарат.Като те разкарат от форума сменяш регистрацията,ама интересно ми е като смениш колата дали пак те натирват от сервизите?
p.v.x - майстор
Ами ти си готов за едно бутиково(за пасатковци) сервиз-че.

Така ще си докарваш и допълнителен лев , в семейния бюджет.

И да не каже някой , че няма полза от Форумите.
zz_stefanov - майстор
simplex написа:
Kirilpm. написа:
Мисля че е добре да проумееш,че и в сервизите все още работят хора...
Грешките на хората от сервиза ги плащам аз. Мисля че си казах политиката. Отивам, питам, споразумяваме се, уговаряме времето, оставям колата и идвам след това. Аз съм коректен - ако имам - давам. Ако нямам, идвам когато имам.
Като те чета, ходиш да си получаваш колата само и когато чак имаш. Супер клиент си :-D
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: