Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
dragozow написа:
Като видя някой със 100 лв надница да ползва някой Райдер за 80 лв ми е ясен.
Пистолета ми за топъл силикон не е ползван от половин година... Или съм длъжен да купувам дремел за 80лв?
Кой определя какъв инструмент на коя фирма е професионален, а кой е хоби?... Китайските ти инвертори какви са ?
Чираче - майстор
Chefo77 написа:

Що професионална ли? Ми щото няма рекламации :lol:
Щото не ти казва за тях. :lol:
Нали си чувал вица за Манго и Айшето?
Връща се Манго, и казва: Айше, ша та бия.
Айшето: Що ша ма биеш?
Манго: Днес във входа избирахме домоуправител. И критерия беше, на който е най-голям и здрав, той ще е домоуправител.
Айшето: И кво?
Манго: Ами избраха мен.
Айшето: Ами Пешо от осмия етаж нямаше ли го?
Манга: Аз казах ли ти, че ша та бия??? :lol:

Това е виц. Да не вземеш сега да се впрегнеш, и да набиеш жената. Ама те най-добре си знаят, но никога няма да си признаят.
:? :? :? :lol: :lol: :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Майтап-майтап, но жените на правят рекламации, щото мъжът с крехка душевност ...
kuger - майстор
n_a написа:
Майтап-майтап, но жените на правят рекламации, щото мъжът с крехка душевност ...
Как беше?
Разклатената психика се дължи на недоклатена физика
resistbody - майстор
Къртач няма и 2 часа работа и взе да прави магарии, кабелът уж дебел а се прекъснал, така се кара сега с малко чалъми докато се свърши работата после рекламация(ако намеря касовата)....
Та ако някой има къртач(големия) да ми пише на лично, ако не намеря моята бележка да се сетим да я използвам...
dragozow - майстор
jekasus написа:
dragozow написа:
Като видя някой със 100 лв надница да ползва някой Райдер за 80 лв ми е ясен.
Пистолета ми за топъл силикон не е ползван от половин година... Или съм длъжен да купувам дремел за 80лв?
Кой определя какъв инструмент на коя фирма е професионален, а кой е хоби?... Китайските ти инвертори какви са ?
Машините имат класове, със сигурност перфоратор за 115 лв на съседния щанд до сиренето не е професионален. Инверторите са професионални, доста по-корави от доста от марковите и със сигурност с по-малко посещения в сервиз вследствие на работа. Можеш да бачкаш колкото искаш с тях, имам доста клиенти, които бачкат така. Има значение майстора с каква машина е.
jekasus - майстор
dragozow написа:
Инверторите са професионални
Аз не съм чувал такава марка значи не са професионални...
Някои китайци са корави, това значи че са професионални?
И общо к "професионалисти" - спрете да ми давате наклон на уя, сам ще определя с какъв инструмент ще върша работата си.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Абе .... сега видях, че ми рекламират шевна машина с някакъв батко. По принцип се радвам и на кака и на батко да ми продават дрелка, достатъчно е да я държат ... разумно, но този батко ми дойде накриво. Има ли и батковци с бърсалка за прах? Жените ви какво мислят по това? Пазаруват ли повече, ако батковци рекламират праха за пране?
Chefo77 - майстор
Чолев, с 2 киловата мотор изобщо не трябва да се затормозява с някаква си гредичка 2х3 см. Имам един ТопКрафт (Ферм под прикритие) с еднокиловатов мотор, той няма да я усети, та камо ли това животно.
При тези циркуляри други неща имат значение, мощността винаги е достатъчна.
Адаш, професионален ми е, защото не само жена ми го е ползвала, и никоя не се е оплакала :lol: И точно за това пък няма никакъв шанс да се засегна! :wink:
cholev - майстор
така де -не говоря за затоморзяване, а за точно цепене на2х3 на 2метра

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: