• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
p.v.x - майстор
Не закачайте темата.
Тя е специална.
Във нея има една много тънка поука.
Junak - майстор
p.v.x написа:
Не закачайте темата.
Тя е специална.
Във нея има една много тънка поука.
И тя е: "Ако се родиш тъп - това е за цял живот"
Ехх, Тинки, Тинки... Ти не си виновен... Природа...
kuger - майстор
simplex написа:
Във форума не взимат пари и не могат собственоръчно да ти застрашат живота. :)
Тогава що се криеш като плъшок, бре?
Chefo77 - майстор
Тинки, затова във форума има хора от различни градове. Ако, не дай Боже, се случи нещо като да съм в "нов град" (каквото и да означава това), ВИНАГИ ще намеря кой да ми каже кой сервиз става и кой не. Не само това - винаги ще намеря кой да ме издърпа до посочения от друг сервиз. Така както и аз бих помогнал и съм го правил нееднократно. Въпросът е, дали ти си заслужил да ти помагат или ако звъннеш на някого, ще ти се изсмее в слушалката ... :wink:
kuger - майстор
simplex написа:
kuger написа:
Тогава що се криеш като плъшок, бре?
Става въпрос, че съветите дадени във форум не могат собственоръчно да застрашат някого. Те трябва да бъдат изпълнени. Аз не се крия, просто не смятам, че трябва лични данни да циркулират в Интернет.
А не мислиш ли, че даден некомпетентен съвет може да вкара някого в гроба?
Или ти си ръсиш съвети, а който иска да ги приема за чиста монета! Ти нямаш отношение към това, че някой може да ги приеме за чиста монета, нали?
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Тинки, затова във форума има хора от различни градове.
Ама ти чакаш на физическа помощ от непознат човек ли?
Не съм казал, че "чакам". Но винаги ще намеря кой да ми помогне, ако имам нужда :wink:
Изместваш въпроса ми - ти като си форумния г-н неизвестен, оня със скритите данни, какво би правил в "нов град". Дали си заслужил да ти помогнат с постоянните си мрънкания? Пари не даваш, няма на кого да разчиташ ... Освен на магистралата да застанеш с поличка и да се надяваш някой ТИР-аджия да ти оправи колата...
p.v.x - майстор
simplex написа:
Боядисване на кола за 10лв,
Това в коя тема е обсъждано?
Че съм го пропуснал.
А е интересно.
Дай линк.

пп.Господин Скрапер , какво означава?
Последна промяна от p.v.x на пон окт 10, 2016 11:38 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Теоретично - нито едно. Нито едно не ме интересува. Апотеоз на безсмислието. Със същият успех може да дадеш рецепта на манджа с л*йно - това, че на теб ти харесва не означава, че и другите ги интересува.
Единственото, което научих от теб, при това успешно, е колко жалък може да бъде един човек в своето скудоумие. Сигурен съм, че не съм единствен, но не съм сигурен дали не ти харесва ...
gogo7777 - майстор
правене на скоба за електрожен от крачна помпа,
Това е култов момент в моята представа за майсторлък :-D .....немам думи за изработката.....жалко, че темата бе кратка :wink:
gogo7777 - майстор
Ама то всяко ръждиво тенеке би станало за "маса"....ама при тебе бе анонсирано механизъм с пружина за целта..... :lol:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: