Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Разочарован съм. Тъкмо почнахте да си го мерите (мъже и жени, жени и мъже), като виждах как жарта започна да се разпалва и проблясва в очите на участниците и изведнъж вместо нагорещени червени езици ентусиазмът спадна и нагорещените камъни се превърнаха в пепел :).

Доволни и недоволни. Все пак да припомним, че това е бизнес система. Направени са проучвания и маркетингови анализи на пазара. Собствениците са се ориентирали към определена група от обществото. Лесно е да се приеме факта, че ако даден маркетингов подход не ви допада - то вие не сте от хората, към които е насочен продукта :). Няма лошо. Специално за Вас е помислил друг бизнес, които ще задоволи вашите потребности и страсти :-D . Не се отчайвайте. Вашите пари ще намерят добро убежище ;).

П.П. Не е важно "хамбургерът" да е най-вкусния в света, а да се купува от голяма "маса" хора :rolleyes: .
bulhomes2 - майстор
В моя случай "меренето" нямаше нищо общо с лидл. Ответника реши, че е така, а ми е през сайдера, че да му се обяснявам.
Chefo77 - майстор
Форе, този циркуляр го видях наживо онзиден в Практикер. МНОГО добре изглежда! Имам двама колеги, които искат да си вземат циркуляри, и на двамата им го препоръчах.
bulhomes2 - майстор
И аз го гледах. Супер е. Вземи си Форе!
stan73 - майстор
И да споделя: имам от Лидл едно мултифункционално препрограмируемо дистанционно управление с дисплей (Силвър Крест), което купих на откриването на първият Лидл във Варна преди около 6 години, не съм го ползвал много (на практика само спорадично), та то работеше допреди около 10 месеца, наскоро ми затрябва, но вече, не работеше. Светеха му бутоните, но не излъчваше. Разглобих го, почистих за всеки случай всичко, нямаше никакъв видим проблем, приложих и една тайна "хватка", която не съм упълномощен да споделя (от съсздателят и), но не проработи. На практика доста странно... Та това ми е единственото сложно устройство (освен процесорното зарядно за акумулатори на коли, мотоциклети и лодки, на което се беше повредило бутончето (и в последствие смених с ново)), което съм си закупил от тях, в началото си е работило добре и после към края на гаранцията или след още около 3 години се е повредило. Иначе съм купувал и няколко неща които си бяха зле още като нови (шмиргелите и рендето (писал съм вече за тях)), но тях им ги върнах. От друга страна съм много доволен от болшинството други инструменти, които си купих от тях (имам предвид не само електрическите).
atanasov2004 - специалист
Привет и от мен колеги :) Да си споделя и аз. Като един среден "мизерник" :-D доста неща съм си купил от тази верига: крика, зарядното,
първия модел на големия перфоратор-къртач/не разопакован още :-D /, големия модел ръчен циркуляр, зегето, машинката за заточване на вериги, два пистолета за горещ въздух/ един от които два пъти подменян/, първия куфар гидория/много добър/ от 79лв подарък от дядо Коледа :-D , първия модел на 125 мм ъглошлайф,2 компресора за гуми/за двете коли/ и т.н- мога да споделя че съм доволен от всички покупки. ЦЕНА-КАЧЕСТВО-ГАРАНЦИЯ ами нямат конкуренция поне за нашия малък град... Най голямото предимство според мен е да не ходиш до комшията за дребни неща :lol: щото и като почерпя два пъти и ето ти цената на едно зарядно за акумулатор или компресора за гуми...Щото нали за "мизерници" :-D :-D :-D
fore - майстор
Chefo77 написа:
Форе, този циркуляр го видях наживо онзиден в Практикер. МНОГО добре изглежда! Имам двама колеги, които искат да си вземат циркуляри, и на двамата им го препоръчах.
За изглед има, отделно че уж реже до 85 мм височина. 2000 вата е и когато беше на 289 лева беше по привлекателен.

Но е по нисък от Лидлският и Райдърският. Отделно е с ПВЦ корпус което незнам дали е минус. С един диск е. И отзад няма разширителен плот.
Та се чудя дали да взема него за вбъдеще или да чакам Лидлският като го пуснат пак.

Не знаех че в Троян имало Практикер...... :? :shock:
--------

Вчера купих да не съм капо лъжицата/везна и накрайника за прахосмукачка. Накрайника става и за по големи от стандартните тръби на прахосуци понеже е на конус.

Везната мери точно до 0,1 грам с което може да се мерят и златни накити. Тествах халките ни. Измери ги точно. Моята беше по документ 5,02 и я даде 5 грама точно. А на Жената 4,16 я измери 4,1 и се променяше до 4,2. Лъжицата отпред се вади за да се мие. И има разграфяване в нея за доза милилитри. Мери до 300 грама на веднъж и има функция за измерване с натрупване до 3 кила макс. Абе добър уред за прецизно мерене на малки неща.
cholev - майстор
До 300грама. Па екстра. Може да си мериш ракията вечер да не прекараш :-D
fore - майстор
Абе понасям до 500, ама беше Джони без дозатор от Немско. Съученичката на жена ми живее там и дойде да празнува Рождения си де тук. Та първоначално бях скептичен, но после го засмуках като Хидрофор-Кладенец. :lol: А най йнтересното за мене беше че на сутринта малкият ме събуди рано и бях свежарка........ Абе качество.

Иначе да- слагаш юзчето в лъжицата, натискаш Таро и почваш да наливаш колкото ти се пие :) Обаче Хубавата ракия е по плътна и има разлика между грамове и милилитри. Та може и самата лъжица- всяка вечер по една супена лъжица в милилитри да се измерва за здравето......

Иначе си е добър уред и мери точно.
Chefo77 - майстор
fore написа:
Chefo77 написа:
За изглед има, отделно че уж реже до 85 мм височина. 2000 вата е и когато беше на 289 лева беше по привлекателен.

Но е по нисък от Лидлският и Райдърският. Отделно е с ПВЦ корпус което незнам дали е минус. С един диск е. И отзад няма разширителен плот.
Та се чудя дали да взема него за вбъдеще или да чакам Лидлският като го пуснат пак.
На зеления Бош корпусът е пластмасов, на големия от сините - също. Нямат притеснения за това, че е пластмаса.
Но и двата нямат собствени крака, а стоят или на земята, или на маса. Не зная до каква степен ще бъде устойчив на усукване. Дали Айнхел са докарали същите качества на ПВЦ-то обаче ...
Това, че е с един диск не трябва да те тормози, на Бош 250 мм пасва перфектно, а е под 40 лева (254 е над 80).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: