• 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd - майстор
p.v.x - майстор
nikolovvd написа:
Какъв магазин, какви японци?
В интерес на истината, когато вземах колата, в папката с документите имаше визитка на служител на Балкан стар, чиято фамилия беше японска. :)
Иначе в България знам само 2 сервиза извън Балкан стар и Дарс ауто (офицялните представители на Мицубиши в България), в които като закараш Мицубиши със сигурност ще ти решат проблема.
Останалите нямат дори програма за компютърна диагностика за новите модели.
За сервизите е питанката.

На нашата кола има залепена визитка на предното стъкло с автограф на производителя(създателя на търговската марка).
Но не я гледат като неослужваем акумулатор.
И ако се изпуснеш :furz: в нея , всичко светва в червено по таблото.
Chefo77 - майстор
p.v.x написа:
Врабчо, вие кола ли сте си купили, или от онези гъзарските тоалетни чинии ... :) :)
nikolovvd - майстор
p.v.x написа:
Ако си пиян не приема гласовите команди! В някой не можеш да запалиш дори да си хремав.
Chefo77 - майстор
Твоите пък като имат какво да ядат, ти що седиш тук и мрънкотиш?
Chefo77 - майстор
Добре, къде видя Николов да парадира??? Не съм му адвокат (дори не го и познавам), но къде го видя това?
Или щом те пита дали си виждал нова кола отдолу, значи парадира. Ми тя и Темпрата ми е като нова отдолу бре, аз ако те питам дали си виждал кола, която е като нова, с какво парадирам - с курника за 800 лева ли?
Я се стегни малко! Ти мъж ли си, или депресиран мухъл?
kr1100 - майстор
Б3 ката има много добро антикорозионно покрития / като Голф2/ за разлика от всички следващи модели.
Тя и баба Темпра има добро покритие отдолу и боя ,ама ел.-а не и е силната страна.
Последна промяна от kr1100(стар) на ср окт 12, 2016 9:49 am, променено общо 1 път.
Kirilpm. - специалист
Ми щом си върви пасатко и никой не го е яд да се закрива темата и да се свършва със спама.Не знам какво ти пречи новата кола на човека и честно казано по-злобно и завистливо същество от теб не съм срещал.
Твоята работа като оня виц,че само в България може да чуеш как се коментират недостатъците на новата s класа в 30 годишен опел кадет.
Chefo77 - майстор
То хубаво е да имаш в главата, но защо да го имаш като не ти носи никакви ползи ... Твоето е малко като приказката, че "Размерът няма значение". Нали знаеш кои го казват :wink:
А злобата и завистта направо прозират през всеки твой пост - с всичките ти никове.
Не зная кога такива като теб ще проумеят, че като злобеят и завиждат, само губят. Да си видял някой успял завистник?
p.v.x - майстор
Chefo77 написа:
:)
nikolovvd написа:
.
Такава е приказката.
Почва да ти пише(компютъра на колата) , кога и какво трябва да направиш.
Знаете за какво говоря.
simplex написа:
смених му предните гуми. И си го карам. Ако върви съм доволен.
Не се впрягай.

Задните гуми , добри ли са.
Идва зима.
Предните къде ги сменя.
Ако си ги сменяш сам , пропускаш баланса им.
Което не е хубаво.
Не ти се ходи по сервизи , но за някой процедури е задължително.

пп.Сега остана да се похвалиш , че си измислил начин , сам да си ги балансираш.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: