• 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Утре ще аутсорснат фирмата в Индия, а ти какво ще правиш тогава?
Пак има какво да правя.
Кофраж ще сковавам, арматура ще полагам, бетон ще лея, ще зидам, шпакловам, ВиК или ел.инсталации, радиатори ще свързвам, теракот ще лепя, но гладен няма да стоя като теб с големите претенции и цяла България да ми се смее! :lol:
Разликата между нас е, че аз не съм с ръцете в задника и от всяко умение мога да се прехранвам! :razz:
nikolovvd - майстор
Невероятно си тъп Саше! Кой ти говори за Видин?
Крайова е на 1 час път от Видин. Неготин и Зайчар още по-близо.
По изгодно ми е да работя при комшиите, от колкото да ходя до София! Ако тръгна в 6 часа, в 11 съм в Амщетен, а в 14 във Виена.
Бога ми, рядко се среща толкова ограничен човек. Като кон с капаци си! Виждаш само пред носа си и затова си на това дередже. С тая злоба не просто ще стоиш гладен, а може да си умреш сам като клошар с диплома от Сиско! :lol: :lol: :lol:
Разбираш ли сега защо няма жени около тебе?
nikolovvd - майстор
Пак не си на ясно!
То да бешеее нещо друго да ти го набие човек, но акъл няма как. Те ти го написаха, ама ти пак си ревеш за ...
Chefo77 написа:
Я се стегни малко! Ти мъж ли си, или депресиран мухъл?
Junak написа:
Тинки мрази всички и си мисли, че и другите са като него.
Такова жалко създание като него не може да има.
Уникален тъпигьоз...
Просто им омръзна с мрънкането си и никой не ти обръща внимание! Нещо повече! Четат и ти гледат сеира.
А аз те "боцкам" от тук от там, че ако резбереш имотното ми състояние може я инсълт, я инфаркт да получиш. :lol:
nikolovvd - майстор
Другаркоооо, а пък Николов ме плюеееее! :lol: :axe:
Когато силата на аргументите на някой се изчерпи, се стига до аргументите на силата. :finga:
Ку-ку! Ку-ку! Ку-ку! :weedman:
Пак си объркал наркотиците! :lol:
:irre: :irre: :irre: :irre: :irre:
Ако слушкаш, Дядо Коледа може да ти донесе ето такъв подарък.
http://automedia.investor.bg/a/0-nachal ... z-c-class/

:supz:
nikolovvd - майстор
Защо ползваш цитат? Не можеш ли да пишеш на английски или този език ти е чужд? :?
Аха-а-а-а! Започнал си със самоанализата или това ти е диагнозата от психиатъра? :xplode:
:irre: :irre: :irre: :irre: :irre: :irre: :irre: :irre: :irre: :irre: :irre:
gnt69 - майстор
nikolovvd написа:

И аз искам таквоз. Кога ще ги раздават. :partyman:
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Хванал едно парче хляб...
Абе ти и такива некадърници като теб, кога ще проумеете, че зад хващането на всяко парче хляб има УСИЛИЯ и ДУПЕ, за да го хванеш? Хвани го и ти бре! Или и ти като в оня виц можеш лъв с голи ръце да хванеш, Еверест да изкачиш и какво ли още не, ама не искаш. Не усещаш ли колко си жалък, та чак запенен и се чудиш какво да напишеш, само и само да не се изкараш по-малко от другите. Това ли е начинът??? Е*ати лузъра, заклевам се!
То според теб никой бранш не отразява ситуацията в страната. В IT сектора имало пари, ама той не бил показателен. В земеделието има ли пари? В строителството има ли? В туризма има ли? В енергетиката има ли? Всичко зависи от това КЪДЕ СЕ НАМИРАШ в даден отрасъл. Ако си най-долу, разбира се, че няма пари. Справка - ти. Ти също си в IT сектора, както и една камара нискостойностни сисадмини. Но не виждам нито да караш скъпа кола, нито да си спрял да се циганиш за всичко. Май само на кебапчетата си ларж. Да, когато имаш чук в ръката, виждаш само пирони. Когато имаш комплекси в главата обаче, виждаш само надувки. Ето това си ти - жестоко комплексиран МЛАДЕЖ, който вместо АМБИЦИИ има ОПРАВДАНИЯ за всичко. И колкото по-скоро го проумееш, толкова по-скоро ще си стъпиш на краката. Защото имаш капацитета в главата си, нито си слабо образован, нито си нискоинтелигентен.
Ааа, и не всичко е пари в една работа. Освен пари, в предимствата на дадена работа може да е спокойствието, ненатовареността, добрия колектив, отсъствието на отговорност, толерантността, допълнителните удобства ... Но това няма как да го разбере човек, когото го интересуват САМО ПАРИТЕ...
И не се бил дразнел с мен. Боожеее ...
gnt69 написа:
nikolovvd написа:

И аз искам таквоз. Кога ще ги раздават. :partyman:
За теб няма. Само за Снежанките :lol:
gnt69 - майстор
Язък щеше да ми ходи. :supz:
Chefo77 - майстор
Тинки, я виж колко му струва колата на тази възраст и пак говори за парадиране. Крез и той ли парадира, че кара гаранционен SUV? SEV градския и той ли парадира с двата ML-а? Някой нещо цифра да е споменавал??? Всеки иска когато си вземе нещо скъпо, това да направи впечатление на хората покрай него, но аз не виждам никой тук да е парадирал с това, което си е купил. Аз като карам основно Фиата, който съм купил за 800 лева, означава ли, че ти постоянно парадираш пред мен с твоя Пасатко - ми той е по-скъп от мойта бре! То и Вентото ти беше по-скъпо!
Никъде не си противореча. Казах, че единственото, което те интересува в работата, са парите. Многократно си го правил на въпрос. Както и болшинството наудачници. Ако се отнасят с теб като парцал, това оправдава ли малко по-високата заплата от тази в колектив, в който те уважават? Ако ти дават 50 лева повече, но трябва да ходиш на майната си с автобус и после 10 минути пеш, пак ли парите ще предпочетеш? Ако ти фиксират заплатата на някаква цифра, без значение че работиш във фирмата 2-3-5 години и дошлите вчера вземат колкото теб? Не помня да съм споменавал думата лимузина, нито да съм свързвал теб с нея, но ако имаш предвид, че съм накъртил на недоброто ти финансово състояние, я си спомни кой постоянно се оплаква от недостига и от несправедливостта, наречена твоя заплата? На мен не ми дреме какво е то (състоянието ти), ТИ накъртваш на него и постоянно се оправдаваш с него.
И напротив - за "хляба" си трябват точно усилия и дупе. Не - УСИЛИЯ И ДУПЕ. МНОГО УСИЛИЯ И МНОГО ДУПЕ! Тези без амбиции не можете да го разберете, вие искате някой да ви каже наготово "На, е*и" (както на един набор му била казала една мадама), вместо да се опитате, да рискувате и да се преборите за "хубавата мацка". Защото нямаш никаква идея тези, които постигат нещо с усилия и дупе, какво им коства или коствало - ти виждаш готовия продукт. Иди обери банка - ще имаш пари. Ама нямаш дупе. Е, други го имат и си го правят :wink:
Мен никой не ме пита как съм, когато останах без работа с дете и бременна с второ съпруга, нали? Когато 10 дни преди Коледа шефът ти ти каже "Ами това беше за тази година, към 10-и януари ще се видим". После да блъскаш картон като замаян, и на 2-3 седмици да се сетят да ти хвърлят нещо... Знаеш ли колко е обидно като си започнал от един ъгъл, молив, смотано зеге и шлайфче НАЗАЕМ, след няколко години някой да се обърне и да ти каже "Лесно ти е на теб, твоята е надута гайда"... Не знаеш, нали? Хайде сети се сега защо винаги съм реагирал силно негативно към предразсъдъците към много или малко успелите. Аз поне имах къде да живея, я се замисли колко са тези, които и това са нямали, и са станали МНОГО МНОГО повече от мен? Сега разбираш ли ме "за хляба"?
:partyman:
fbr - майстор
Как Вие, работливите намирате време да изпишете толкова, колкото аз, дето не се смятам за работохолик, не мога да намеря време да изчета.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: