Нека намерим най-тънките цени.
gnt69 - майстор
Ами например Актара 4 гр. за 15 литра, Ако пръскаш с малка пръскачка как ще го разделиш за 2 литра.
Tzezar - специалист
Здравейте и от мен! Спешно се нуждая от фреза за канали от тези дето ги пускаха скоро. Някой случайно да желае да се раздели с неговата или да услужи?
gnt69 - майстор
Аз нямам ама в Самоков има всичко.

https://www.olx.bg/ad/novi-nemski-elekt ... 5cdxv.html
Avas_co - майстор
cholev написа:
Двамата капути нещо ми липсват. Я да направиме тест.
Днес направих две заварки с инвертора-много съм доволен. =D>
Преполагам, че аз съм единия.
Нали се сещаш, че няма как да се обидя от някоя откровенна будала.
Верно няма такъв баламурник като теб, да си купиш детска играчка на цената на работеща машина и да се самонавиваш, че си направил ебаси сделката, лошата част е, че ще ти се върже някой на глупостите.
jdg - напреднал
gnt69 написа:
Ами например Актара 4 гр. за 15 литра, Ако пръскаш с малка пръскачка как ще го разделиш за 2 литра.
Точно с Актара имам проблем с тегленето, препоръчителните дози са 6 или 7гр./дка(поне за моите вредители :axe: ).
На 10л. пръскачка трябва да сложа 0,7гр. #-o
Благодаря на колегите за линковете, но вече си взех лидълската лъжица, неприятното е, че трябва да е хоризонтална за да мери вярно, хубавото е, че може да сумира.
bulhomes2 - майстор
Не знам каква е тая лъжица, но със сигурност мери обем, а ти питаше за тегло.
resistbody - майстор
bulhomes2 написа:
Не знам каква е тая лъжица, но със сигурност мери обем, а ти питаше за тегло.
НЕ мери и тегло, загребваш и ти пише колко грама е
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=47522
bulhomes2 - майстор
Яааа, много е добра. Изобщо не очаквах. Благодаря!

Без абсолютно никакви лоши чувства - поста ти е пример за важността за препинателните знаци. Знам, че не си от неграмотните и е от недоглеждане. Неграмотните много се сърдят, като се опиташ да им помогнеш в тая насока. В деня на екзекуцията на един се получава телеграма (повечето може и да не знаят какво е това) - "Да се обеси не да се полмилва". Пропуснали запетайката. Ако е тук "Да се обеси, не да се полмилва" човека ясно къде отива. Докато "Да се обеси не, да се полмилва" е съвсем друго. Та в случая "НЕ мери и тегло, загребваш и ти пише колко грама е" е малко взаимоизключващо се. Същото с няколко модела препинателни знаци вече става ясно - "НЕ. Мери и тегло, загребваш и ти пише колко грама е" или "НЕ - мери и тегло, загребваш и ти пише колко грама е" :partyman:
resistbody - майстор
Не се обиждам, винаги ми е било слаба страна, дори понякога слагам повече запетайки отколкото трябва. А и последно време с тези чатове много си развалих правописа ;)
hakama - специалист
От четвъртък има за 12 лв таймер, до 3600W.
2x механични или 1х дигитален.
Кой е по-надежден?
Трябва ми да може да се включва през интервали нощем радиаторна печка 2кВт(терморегулатора не й работи). Както и да се вклпчва 1ч преди да се прибера.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: