Всичко за дърводелството
largo - напреднал
Здравейте, някой знае ли от къде в България нога да си купя такъв анкер за дървена колона? Даже не знам как се нарича тука, в Германия му казват анкер. Този е за 12см колона, подцинкован е, ако имате инфо казвайте.

Прикачен файл

14642911_1436497316364769_888622233_n.jpg
14642911_1436497316364769_888622233_n.jpg (83.87 KиБ) Видяна 1661 пъти

Прикачен файл

14699924_1436497319698102_836298387_n.jpg
14699924_1436497319698102_836298387_n.jpg (65.44 KиБ) Видяна 1661 пъти

Прикачен файл

14686221_1436497313031436_1186068282_n.jpg
14686221_1436497313031436_1186068282_n.jpg (61.67 KиБ) Видяна 1661 пъти
fill - специалист
Това на български е анкерно устройство за монтаж на дървена колона.Едва ли ще го намериш стандартно по магазините,но един средно грамотен железар ще ти го изработи за жълти пари...По голям ще ти е проблема с поДцикованетно...Знам само къде ПОЦИНКОВАТ за левче килото....
largo - напреднал
fill написа:
Това на български е анкерно устройство за монтаж на дървена колона.Едва ли ще го намериш стандартно по магазините,но един средно грамотен железар ще ти го изработи за жълти пари...По голям ще ти е проблема с поДцикованетно...Знам само къде ПОЦИНКОВАТ за левче килото....

поЦинКоват ама къде у Софията, ние сме от провинциУто ще ли излезне златно не поДцинковано
А от обикновен черен метал няма смисъл да слагам.
fill - специалист
largo написа:
fill написа:

поЦинКоват ама къде у Софията, ние сме от провинциУто ще ли излезне златно не поДцинковано
А от обикновен черен метал няма смисъл да слагам.
От обикновен черен метал,това устройство ще преживее няколко поколения греди.Радомир не е далеч от Сф...
p.v.x - майстор
fill написа:
От обикновен черен метал,това устройство ще преживее няколко поколения греди.Радомир не е далеч от Сф...
+1

То ако се стигне до ръждясване , можеш да си представиш какво ще стане с дървената греда
Това направено от един железар , ще ти излезе по евтино от готови крепажи.
Грундираш го , и си ти.
largo - напреднал
p.v.x написа:
fill написа:
+1

То ако се стигне до ръждясване , можеш да си представиш какво ще стане с дървената греда
Грундираш го , и си ти.
То по принцип не скъпо в Германия ги взех по 18Е май, като се има в предвид колко години ще се ползва си избиват парите, ама аз искам да са ми еднакви поне подобни щото ще са едно до друго.
zdravcho - специалист
[/quote]...ама аз искам да са ми еднакви поне подобни щото ще са едно до друго.[/quote]
Еми точно - вземаш това за мостра и при някой майстор-железар. Сигурен съм, че като им удариш една боя отгоре няма да се различава кое е Дойч и кое нашенско
fill - специалист
largo написа:
p.v.x написа:
fill написа:
+1

Грундираш го , и си ти.
То по принцип не скъпо в Германия ги взех по 18Е май, като се има в предвид колко години ще се ползва си избиват парите, ама аз искам да са ми еднакви поне подобни щото ще са едно до друго.
Ми,дай пазар за дватриста бройки и ша ти ги донеса до всяка точка,препикана от бабата...поДцинковани,надцинковани,прахово боядисани и по еднакви от близнаци...Ба си еФтинията...18Е за ма нема три кила железо...

Тема "Анкер за колона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: