• 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
simplex написа:
gogo7777 написа:
Признай си.......трици ли намери
Не. На Холтс нямаше никъде добавката, взех на Mannol.
Никаква работа не върши. На Ровъра две изсипах в системата, накрая пак свалях радиатора за запояване. Само си даваш парите на вятъра.
Шестограмите обилно ги поливай с WD40 и ако има начин, ги нагрей леко преди да ги развиеш. Иначе за инструмент - ХУБАВ камък.
montoya - майстор
Вземи си шестограм на вюрт, единична бройка за да е здрав. Тия болтове ся на смукателния колектор и се отвиват, не са на изпускателния и да се късат шпилки. Няма и от къде да ги напръскаш, завити са през колектора в главата. Отзад им се виждат само главите. Като сложиш ключа с удължението на гедорето, леко почукай по удължението за да влезе хубаво шестограма, после се отвива. Писах ти във фв форума, дал съм ти и схема къде се намират болтовете, остана само да действаш.
И едно огледало ще ти трябва за да гледаш отзад къде са болтовете, можеш да свалиш шофьорското от пасата, върши работа
p.v.x - майстор
montoya написа:
Писах ти във фв форума, дал съм ти и схема къде се намират болтовете, остана само да действаш.
simplex написа:
Къде са ги наслагали тия шестограми. :evil: Вагинова работа.
Ама вие тука нещо много загадъчно си общувате.
Дайте ги тези схеми , и ние да ги видим.
Знаеш ли .
Кога и как , ще са ни от полза тези знания.
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Никаква работа не върши.
Някои казват, че вършела. То хубав камък, но конкретно какъв да взема. А WD40 е прехвален. Грам не помага.
Чудя се дали да взема камък за тресчотка или да развивам с рамо и какво по-точно да взема, че ако не е качествено, моменталически ще замаже болтовете.
Те някои казват и че Елвис е жив ...
А WD40 си е много добро даже. Просто много хора го използват за панацея. За това, за което е предназначено, си е супер!
Chefo77 - майстор
Аха, ти си от онези, които искат дори и заварена пробка да развият - щом са я напръскали... WD40 ПОМАГА, не развива.
montoya - майстор
p.v.x написа:
montoya написа:
Писах ти във фв форума, дал съм ти и схема къде се намират болтовете, остана само да действаш.
simplex написа:
Къде са ги наслагали тия шестограми. :evil: Вагинова работа.
Ама вие тука нещо много загадъчно си общувате.
Дайте ги тези схеми , и ние да ги видим.
Знаеш ли .
Кога и как , ще са ни от полза тези знания.
Заповядай
Изображение

А иначе само трябва да видиш отворите на гарнитурата къде са за да разбереш къде са и болтовете. Има нарисувани два болта на тая схема
p.v.x - майстор
montoya написа:
Има нарисувани два болта на тая схема
5 и 6 .
Благодаря.
Номер 3 ли трябва да се сменя.
montoya - майстор
Да, номер 3, ама съм на 95% убеден, че цялата гарнитура е заминала по дяволите. Не е скъпа, ама не знам що той си е купил само гумичката.
Аз като си монтирах моното на мястото на пълния инжекцион, понеже на моята глава го няма този отвор, така си го оставих, без да минава вода от там. Разлика не виждам. Изрязах и на ел подгрева бодлите ама това е друга тема
montoya - майстор
Егати, от В.Търново ли ще ги пазаруваш?
bulhomes2 - майстор
Честито за Пасаткото! Сега видях темата и надали ще я прочета. Много ме е яд, че не съм го купил аз.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: