• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Staio1 - специалист
Монтажа приключи преди 3 дни. За сега го тествахме с пелети от местен производител и си ги гори добре. За слънчогледови едвали ще му слагам. Не мога да дам още някакво кой знае какво мтение относно работата на котела защото съм го пробвал само за час и нещо, все пак беше 38°С, та у нас не се стоеше ибез парното пък камо ли с него.
pspavlov - помощник
Здравейте, един приятел има дилема кой котел да избере, Грейко Експерт 20 или DakonEra Long time 25kw. Какво е вашето мнение, кой котел е за предпочитане?
pspavlov - помощник
Филма, така е добри са, но по майсторски твой наблюдения кой би отличил?
filmatoplo - майстор
Ако ще гори слънчогледови пелети и разни други с по ниско качество тоест по евтини пелети ,и ако е фен на барникане по настройките - да избере Грейко .Ако пък иска да си натисне копчето и да си гори хубави дървесни пелети без да му пука от настройки и тем подобни - Лонгтайм.
Travel_Mate - специалист
То малко след дъжд качулка питането ми (лонгтайма днес ще ми го стоварят), ама уж и тях ги водят, че може и по не качествени пелети или Грейкото баш и фашкии гори?
pspavlov - помощник
Да разбирам ли че по Longtime не се правят настройки, котела сам ли се настройва?
Travel_Mate - специалист
Ами като четох упътването, то май няма много настройки дето да са разрешeни за потребителя... Другата седмица ще знам повече, като го включат :D Иначе *баси желязото, едва го вкарахме в мазата :D
naskov - майстор
pspavlov написа:
Да разбирам ли че по Longtime не се правят настройки, котела сам ли се настройва?
Като поставиш шнека под 45* и няма нужда да настройваш нещо, освен максималната мощност и максималната температура.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21

Тема "КАКЪВ ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: